To je to što me zanima!

Leona je postala majka: Rodila u istoj bolnici kao i Meghan

Glumica sa suprugom živi u Americi, ali se prošle godine vratila u Hrvatsku i podvrgnula se postupku umjetne oplodnje. Prvi pokušaj bio je neuspješan, a onda je krajem godine pokušala opet i bilo je uspješno
Vidi originalni članak

Glumica Leona Paraminski (42) rodila je prvo dijete, otkrila je za Gloriju. Ona i suprug Tin Komljenović s velikim nestrpljenjem su čekali djevojčicu Liv koja je stigla 4. rujna, dva tjedna nakon termina. 

- Beba nam je stigla u subotu, izašli smo iz bolnice - ispričala je novopečena majka. Rodila je u Santa Barbara Cottage Hospital, istoj bolnici u kojoj je Meghan Markle (40) rodila djevojčicu Lilibet Dianu. 

Glumica sa suprugom živi u Kaliforniji, a lani su bili na umjetnoj oplodnji u Hrvatskoj. Vratili su se zatim u Ameriku, ali postupak nije uspio. 

-  Bilo mi je to vrlo teško i frustrirajuće, pogotovo zbog toga što mi nitko nije znao reći zašto ne mogu zatrudnjeti pa da problem nekako riješim. Tri mjeseca kasnije pokušala sam ponovno, jer ostala je još jedna Tinova i moja 'frozen baby', kako u šali nazivam blastocistu, to jest napredni embrij za implantaciju. Nisam imala nikakvih očekivanja, ali 23. studenog sam u jeku korone ponovno došla u Hrvatsku i 7. prosinca, baš na 36. rođendan moje sestre Ines, ponovila transfer. Ovoga puta - uspješno. Bila sam u nevjerici i plakala od sreće, tim više što je moja sestra zatrudnjela dvanaest dana prije mene pa ćemo roditi negdje u isto vrijeme - pojasnila je ranije Leona za Gloriju. 

 Zbog trudnoće je dulje ostala u Hrvatskoj jer je htjela da prođe prvo tromjesečje prije dugog leta za Ameriku.

- Vjerujem da ću biti opuštena i fleksibilna mama, jer mislim da nije dobro kad se roditelji prema djetetu odnose previše zaštitnički. Zezamo se da će biti matematičar na Tina, ali možda se odluči i za glumu, koja je moja velika ljubav. Vidjet ćemo hoće li prevladati znanost ili umjetnost - pojasnila je. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sanjakorać 09.09.2021.

    Leona sretno tebi i bebici.

  • Mini69 09.09.2021.

    Sretno❤

  • evaroso123 09.09.2021.

    aaaaaa cestitkee...maaa bravoooooo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare