Leona Paraminski rodila djevojčicu u istoj bolnici kao i Meghan Markle, Santa Barbara, Kalifornija | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 17

Leona je postala majka: Rodila u istoj bolnici kao i Meghan

Leona je postala majka: Rodila u istoj bolnici kao i Meghan
7

Glumica sa suprugom živi u Americi, ali se prošle godine vratila u Hrvatsku i podvrgnula se postupku umjetne oplodnje. Prvi pokušaj bio je neuspješan, a onda je krajem godine pokušala opet i bilo je uspješno

VIDEO

Glumica Leona Paraminski (42) rodila je prvo dijete, otkrila je za Gloriju. Ona i suprug Tin Komljenović s velikim nestrpljenjem su čekali djevojčicu Liv koja je stigla 4. rujna, dva tjedna nakon termina. 

- Beba nam je stigla u subotu, izašli smo iz bolnice - ispričala je novopečena majka. Rodila je u Santa Barbara Cottage Hospital, istoj bolnici u kojoj je Meghan Markle (40) rodila djevojčicu Lilibet Dianu. 

Glumica sa suprugom živi u Kaliforniji, a lani su bili na umjetnoj oplodnji u Hrvatskoj. Vratili su se zatim u Ameriku, ali postupak nije uspio. 

-  Bilo mi je to vrlo teško i frustrirajuće, pogotovo zbog toga što mi nitko nije znao reći zašto ne mogu zatrudnjeti pa da problem nekako riješim. Tri mjeseca kasnije pokušala sam ponovno, jer ostala je još jedna Tinova i moja 'frozen baby', kako u šali nazivam blastocistu, to jest napredni embrij za implantaciju. Nisam imala nikakvih očekivanja, ali 23. studenog sam u jeku korone ponovno došla u Hrvatsku i 7. prosinca, baš na 36. rođendan moje sestre Ines, ponovila transfer. Ovoga puta - uspješno. Bila sam u nevjerici i plakala od sreće, tim više što je moja sestra zatrudnjela dvanaest dana prije mene pa ćemo roditi negdje u isto vrijeme - pojasnila je ranije Leona za Gloriju. 

 Zbog trudnoće je dulje ostala u Hrvatskoj jer je htjela da prođe prvo tromjesečje prije dugog leta za Ameriku.

- Vjerujem da ću biti opuštena i fleksibilna mama, jer mislim da nije dobro kad se roditelji prema djetetu odnose previše zaštitnički. Zezamo se da će biti matematičar na Tina, ali možda se odluči i za glumu, koja je moja velika ljubav. Vidjet ćemo hoće li prevladati znanost ili umjetnost - pojasnila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Mate Rimac se nakon tri godine razveo od supruge Katarine
VJENČALI SE U TITOVOJ VILI

Mate Rimac se nakon tri godine razveo od supruge Katarine

Par se vjenčao u srpnju 2021. godine u Splitu, a crkvena ceremonija je bila u Livnu, odakle su oboje rodom. Na meniju nije bilo tipične janjetine i pršuta jer Mate ne jede meso

Ova atraktivna crnka privukla je brojne poglede u Leipzigu: Majka je našeg 'vatrenog'
NOSILA JE ZELENI DRES

Ova atraktivna crnka privukla je brojne poglede u Leipzigu: Majka je našeg 'vatrenog'

Majka Dominika Livakovića, Manuela Skoblar istaknula se na utakmici Hrvatske i Italije u Leipzigu
'Pa cijeli svijet sad ovo zumira!' Halle Berry (57) pokazala novu suknju, a svi se pitaju jedno!
UPS!

'Pa cijeli svijet sad ovo zumira!' Halle Berry (57) pokazala novu suknju, a svi se pitaju jedno!

Glumica je podijelila niz fotografija na kojima pozira pokraj bazena u dugoj, bijeloj haljini. Na jednoj se vidi kako je zamahnula haljinom i istaknula vitke noge