To je to što me zanima!

Leona: Svi ponekad bezazleno flertujemo, ali neće svi priznati

Leona Paraminski u flertu ne vidi ništa loše. Zaručena je s Tinom Komljenovićem i želi dijete jer je roditeljstvo za nju najveće dostignuće u životu čovjeka, donosi Story
Vidi originalni članak

Glumica jedva čeka da postane mama, smatra da je to najveće dostignuće u životu, donosi Story. Leona Paraminski (32) ne može zamisliti život bez zasnivanja obitelji. 

Leona je zaručena s Tinom Komljenovićem (31) od kojeg je dobila dva zaručnička prstena, onaj koji je pripadao njegovoj prabaki i jedan koji je sama izabrala. Točan datum vjenčanja još nisu odredili, ne žuri im se.

Leona ne zna bi li mogla oprostiti nevjeru jer nikad nije bila u toj situaciji. Kaže da svi ponekad bezazleno flertuju i to smatra zdravim. Razlika od čovjeka do čovjeka jest u tome što je netko to spreman priznati, a netko ne. Sa 16 godina se ljubila s curom, no to ne smatra eksperimentiranjem sa seksualnošću već površnim izletom normalnim za adolescentsko razdoblje. 

Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju Storyja

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pepe Reina 19.10.2011.

    bezazleno flertovanje?? zanimljivo

  • bogs 19.10.2011.

    Ova je zaručena posljednjih sedam godina, samo se zaručnici prezentiraju u medijima kao TV prodaja plastične ambalaže. I tko o čemu, ona o braku. Ima li neku drugu temu ili će veoma spontano o tome idućih pet.. Kada se uda konačno ili rodi, kolabrirat ćemo od informacija.

  • macika 19.10.2011.

    kako ona meni ide na zivce kad osmijeh nabaci,a uzas,neznam vama ljudi ali tako umjetno to radi,uzasne zube ima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare