To je to što me zanima!

Lepa Brena bliži se šezdesetoj, a na bini noge diže kao balerina

Prije nastupa Lepa Brena se u backstageu družila s Hajrudinom Varešanovićem. Brena je otpjevala svoje najveće hitove poput 'Duge noge', 'Čik pogodi', 'Mile voli disko', 'Boliš, a ne prolaziš' i mnoge druge
Vidi originalni članak

Na popisu izvođača 'Music Week Festivala' u Beogradu, koji traje od 23. do 25. kolovoza, je i Lepa Brena (58). U subotu je nastupila na Ušću, a pažnju je osim glasom, plijenila i stasom. Izabrala je neobičnu bijelu kreaciju koja je otkrila njezine duge noge, a gornji dio haljine bio je upečatljivog dizajna. 

Prije nastupa Lepa Brena se u backstageu družila s Hajrudinom Varešanovićem (58), koji je također nastupao u subotu.

- Dobra večer backstage, spremni smo za nastup - napisala je pjevačica na Instagramu. Za vrijeme njihovog poziranja za društvene mreže nastupa je Nina Badrić (47). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brena je otpjevala svoje najveće hitove poput 'Duge noge', 'Čik pogodi', 'Mile voli disko', 'Boliš, a ne prolaziš' i mnoge druge... Dok je pjevala svoj najveći hit 'Duge noge' stupala je po pozornici i dizala noge do grudi. 

Prvog dana 'Music Week Festivala' nastupali su Dragana Mirković, Jelena Rozga, Toni Cetinski, Saša Kovačević i Dženan Lončarević. U subotu navečer pjevali su Hari, Nina, Brena, Aca Lukas i Darko Lazić, a večeras su za dobru atmosferu zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 26.08.2019.

    Ja isto u 50 toj prdnem kao i u 20toj ,ak ne i jače,ahaaa

  • Linz 26.08.2019.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas poplave, terorista, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike .........................................................Amen !!!

  • 26.08.2019.

    Ovu babu niko ni u Đevrskama i Uzdolju više nesluša

Komentiraj...
Vidi sve komentare