To je to što me zanima!

Lepa Brena dolazi u Hrvatsku? Planira koncerte u cijeloj regiji

Taman sam mislila da će ovo biti moj oproštajni koncert, iako sada više ne znam. Znate da svakih sedam godina imam koncert, vidjet ćemo još za idućih sedam godina, rekla je Brena
Vidi originalni članak

Lepa Brena (58) je ovog vikenda održala dva koncerta u beogradskoj Štark Areni kojima je proslavila 35 godina karijere. Sada za pjevačicu slijedi odmor, a zatim će se posvetiti organizaciji te će turneju privesti kraju. Naime, priča se da Brena planira ovaj spektakl ponoviti u svim velikim gradovima u regiji što znači da bi pjevačica mogla zabaviti i publiku u hrvatskim dvoranama.

- Taman sam mislila da će ovo biti moj oproštajni koncert, iako sada više ne znam. Znate da svakih sedam godina imam koncert, vidjet ćemo još za idućih sedam godina - rekla je Brena. 

U prepunoj beogradskoj Areni, Brena je pjevala tri sata pred više od 20 tisuća ljudi. Ulaznice su danima unaprijed bile rasprodane pa je bilo nemoguće nabaviti kartu u zadnji trenutak. Zbog velike gužve njezin nastup je kasnio sat vremena.

Brena se potrudila da njezin nastup bude u stilu svjetskih zvijezda - bina po kojoj je hodala bila je duga 22 metra, silazila je s liftova, mijenjala odjeću i perike, imala akrobate te pokazala kako je i dalje u zavidnoj kondiciji kada su u pitanju plesne točke. 

Na njezinom spektaklu je bilo ljudi iz cijele bivše države, ali i svijeta. Osim što je Breni bila godišnjica karijere, velikim je koncertom proslavila i svoj 58. rođendan. Kada su joj obožavatelji otpjevali rođendansku pjesmu, Breni su se niz lice slijevale suze. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Kovalski 24.10.2018.

    sto se mene tice uopce ne treba dolaziti, onaj tko pjeva cetnicima je nepozeljan u Hrvatskoj. Nazalost narod je slijep.

  • 23.10.2018.

    Ja i moja obitelj na pocetku rata nismo otisli nego ostali branit nas grad i nismo se bojali umrijet ali sam sad 25 godina poslkje prisiljen otic i otisao sam jer je stanje gore nego u sred rata.Sad nam ceca dolazi pjevat,sasa matic u areni u zg gdje ima vise laznih branitelja nego u cijeloj hr i ti ce bit u prvom redu i jako dan sreten sto sam se odjavio iz hr sa porezne da nemoran tim uhljebima placat luksuz

  • Ivica9999 23.10.2018.

    NE_dolazi

Komentiraj...
Vidi sve komentare