To je to što me zanima!

Lepa Brena: Idem na zatezanje lica i čekaju me mala podizanja

Pjevačica je za jednu sarajevsku televiziju izjavila kako dosad nije bila na nikakvim plastičnim operacijama. No otkrila je da je čekaju zatezanje lica i neka podizanja
Vidi originalni članak

Unatoč glasinama da je već bila 'pod nožem', folk pjevačica Fahreta Jahić Živojinović (51) poznatija kao Lepa Brena, tvrdi da se dosad nije podvrgnula nijednoj plastičnoj operaciji. No ne krije da uskoro namjerava napraviti određene korekcije na svom tijelu.

-  Ja zaista nisam imala nikakve plastične operacije. Ali nisam rekla da neću. U bliskoj budućnosti me čeka zatezanje lica i zatim neka mala podizanja. Poslije porođaja, kad se žena širi i rasteže, sasvim je normalno da se sredi - izjavila je Lepa Brena za jednu sarajevsku televiziju, a prenosi srpski Kurir.

Brena je u siječnju u jednoj emisiji otkrila da liniju održava radeći trbušnjake i sklekove. Na Tajlandu, gdje je otputovala sa suprugom Bobom Živojinovićem (48), fotografirala se u kupaćem kostimu i pokazala liniju na kojoj bi joj mnogi mogli pozavidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • mare mare mare 15.04.2012.

    Dobijem svrabež kad nju vidim!!!

  • taft 15.04.2012.

    Ide li mozda kod dr.Karadzica na operaciju?

  • anana 15.04.2012.

    mislim da je sva plastificirana i silikonizirana-ako ima tko snimku čačak kad se 1.put pojavila na tv-u zna o čemu govorim

Komentiraj...
Vidi sve komentare