To je to što me zanima!

Lepa Brena je 'progledala' u Zagrebu: Laserom operirala oči

Lepa Brena je krajem 2018. proslavila 35 godina karijere s dva koncerta u beogradskoj Areni. Tada se šuškalo da pjevačica planira spektakl ponoviti u svim velikim gradovima u regiji...
Vidi originalni članak

Folk pjevačica Lepa Brena (58) nakon odrađene glazbene turneje po Australiji, svaki slobodan trenutak koristi za uživanje, ali i za rješavanje zdravstvenih problema. Brena je ovaj tjedan posjetila Zagreb, a osim šetnje ulicama, boravila je u poznatoj poliklinici u kojoj se podvrgnula laserskom skidanju dioptrije. 

- Svjetlost u mojim očima. Hvala timu na uspješnoj laserskoj operaciji očiju - komentirala je Brena na svom Instagram profilu i u manje od 24 sata 'skupila' više od četiri tisuće lajkova. 

Lepa Brena je krajem 2018. proslavila 35 godina karijere s dva koncerta u beogradskoj Areni. Tada se šuškalo da pjevačica planira spektakl ponoviti u svim velikim gradovima u regiji što znači da bi pjevačica mogla zabaviti i publiku u hrvatskim dvoranama.

- Taman sam mislila da će to biti moj oproštajni koncert, iako sada više ne znam. Znate da svakih sedam godina imam koncert, vidjet ćemo još za idućih sedam godina - rekla je Brena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

ŠOKANTAN SLUČAJ POTRESAO JAVNOST: Nakon izlaska nazvala je Uber, a par sati kasnije njezino su tijelo pronašli lovci

Idi na 24sata

Komentari 29

  • deana d. 22.10.2021.

    Jel to ona cajka/jadnica sto je pjevala 'Caaacak, Cacak, Sumadijski rokeeenrol🤣 u  nekom nedjeljnom programu dok je zavodila voditelja, a liku samo oci sto nisu ispale iz glave?🤣 (Sorry, zivim u inozemstvu, nisam u toku za shundom te vrste. God bless)

  • kliko 02.04.2019.

    Lice vise nema kud pa se bacila na oci. A i osusila se prilicno. Nista to ne pomaze. Godine svima uzimaju danak, ali neki nikako da to shvate!

  • ivancito 02.04.2019.

    lepa brena,lepi cane,najbolji hrvatski tamburaši ?,pa kaj si ti ljudi umišljaju ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare