To je to što me zanima!

Lepa Brena kupila jahtu: 'Drži se svih mjera na krstarenju...'

Bez problema odlazi i na poznate plaže dok tijekom boravka na Jadranu ne može opušteno uživati s obzirom na velik broj obožavatelja koji je opsjedaju, dodao je izvor
Vidi originalni članak

Pjevačica Lepa Brena (59) već mjesec dana uživa na krstarenju. Posljednjih 40-ak godina nije si mogla priuštiti ovakav odmor s obzirom na velik broj gaža, a zbog pandemije korona virusa napokon je red došao i na višemjesečno uživanje. 

- Brena je čekala da se otvore granice i odmah je privatnim avionom otišla u Monako. Prvu fotografiju objavila je nakon što je sletjela. S Bobom se smjestila u hotel dok se papirologija oko kupnje jahte rješavala. Nakon toga su se ukrcali na luksuznu jahtu i krenuli krstariti po Sredozemnom moru. Nova skupocjena 'igračka' dovoljno je velika za cijelu obitelj, a svako ima i svoj kutak - rekao je izvor blizak pjevačici za Blic. 

Pjevačica je nedavno, pišu srpski mediji, kupila luksuznu jahtu, a skupocjenim plovilom odmah se pohvalila i na društvenim mrežama. Bez obzira na to što većinu vremena provodi na jahti, Brena se na kopnu pridržava svih mjera. 

- Dok je na moru ne postoji šansa da će se zaraziti, a kada stigne na kopno drži se svih propisanih mjera. Bračni par svakodnevno obilazi brojne destinacije, a s obzirom na to da često posjećuje i restorane, Brena ne skida masku s lica. Bez problema odlazi i na poznate plaže dok tijekom boravka na Jadranu ne može opušteno uživati s obzirom na velik broj obožavatelja koji je opsjedaju - dodao je izvor. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prokurator 07.07.2020.

    prave hrvatine su sigurno zadovoljne zbog breninih uspjeha. slušam po susjedstvu kad su derneci (u vrlo desno orjetniranom djelu zagreba), prvo ide srpski turbofolk, pa onda urlikanje na thumpsona!

  • korisnicko ime 07.07.2020.

    neka uziva, ima moze

  • Linz 07.07.2020.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone, terorista, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike .......................Amen !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare