To je to što me zanima!

Lepa Brena provela je tri dana u bolnici zbog tromboze vene

Pjevačica je u petak osjetila da je nešto boli pa je otišla u bolnicu. Otkrili su joj tromb u potključnoj veni, a kući je puštena nakon što su liječnici razbili ugrušak
Vidi originalni članak

Nakon što je u petak završila u Institutu za kardiovaskularne bolesti 'Dedinje', Lepa Brena (51) u ponedjeljak je puštena kući nakon što su liječnici razbili ugrušak koji je imala u potključnoj veni. 

- Ona je prije nekoliko godina imala problem s trombom (ugruškom) u ruci, a ovaj put dogodila joj se slična stvar. U pitanju je tromboza potključne vene, koja sama po sebi nije opasna, ali može izazvati komplikacije, među kojima i plućnu emboliju koja može biti smrtonosna. Srećom liječnici su uspjeli razbiti tromb pa je Brena jučer puštena kući - rekao je dobro obaviješteni izvor za srpski Alo

Tijekom boravka u bolnici bila je smještena u VIP apartmanu, a njen suprug Boba Živojinović (49) kaže kako se pjevačica sada dobro osjeća.

Lepa Brena je 2004. bila u bolnici nakon što joj je ruka poplavila zbog začepljenja glavne vene. Tada je, po izlasku iz bolnice, rekla kako ju je bolest natjerala da uspori i da drugačije postavi prioritete u životu, odnosno da joj ništa ne bude važnije od zdravlja.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • phoenix12 18.02.2013.

    Evo još malo o Lepoj Breni i o venama:

  • someral 31.07.2012.

    jedna je brena

  • 31.07.2012.

    batak,nezeli joj nitko lose,ali bre nije bitna

Komentiraj...
Vidi sve komentare