To je to što me zanima!

Lepa Brena stigla u Zagreb na premijeru predstave: 'Kultura je ono nešto što nema putovnicu!'

Dodala je i kako je oduševljena s time kako ju je jedna glumačka ekipa sa scenaristima uspjela dobro predstaviti na pozornici. Inače, došla je gledati predstavu o svom životu 'Lepa Brena project'
Vidi originalni članak

Predstava o životu Lepe Brene (62) u ponedjeljak je izvedena u Satiričkom kazalištu Kerempuh, a u utorak navečer na premijeri pojavila se i sama pjevačica pa je priznala da je ponosna. 

ODUŠEVILA PRATITELJE Je li ovo (pre)Lepa Brena? U 62. godini pokazala vitku figuru, a fanovi uputili samo riječi hvale

- Veoma sam iznenađena, sretna i vrlo ponosna što imam čast i priliku biti na projektu, koji nije direktno vezan za mene, ali moj lik i djelo se ipak provlači kroz čitavu priču - otkrila je za Dnevnik Nove TV.

 

Još jednom je napomenula svima zainteresiranima da ona ne glumi u predstavi 'Lepa Brena project'.

- Nemojte se zbuniti, nećete vidjeti mene, ovo je komad koji ne priča konkretno samo o Lepoj Breni već će te imati priliku vidjeti pet fantastičnih glumaca - objasnila je dalje.

SVE JE BIJELO FOTO Lepa Brena vs. Senidah: U bijelim modnim kombinacijama mamile poglede u Beogradu

 

Inače, glavni su likovi predstave Brena Graditeljstva, Brena Biznismenka, Brena Pjesme, Brena Jugoslavenka i Brena Seksualnosti, čiji se monolozi upliću u vrstu međusobnog razgovora; kako međusobno, tako i s publikom.

- Imat ćete priliku kroz ime, lik i djelo Lepe Brene vidjeti prikazanu tranziciju čitave Jugoslavije, u današnje vrijeme, zadnjih 40 godina - rekla je.

- Vidjet ćete fenomen jedne države koja je prošla tranziciju na jedan politički, sociološki, ekonomski, društveni i kulturan način - poručila je pjevačica.

Dodala je i kako je oduševljena s time kako su je jedna glumačka ekipa i scenaristi uspjeli dobro 'oslikati', odnosno predstaviti na pozornici.

- Dobar je ovo način da se prikaže mlađim generacijama kako je nekad bilo, kakav smo tranzit preživjeli i kako se i dalje volimo i poštujemo. Kultura je nešto što nema putovnicu - zaključila je Lepa Brena.

POGLEDAJTE VIDEO: 'JUGOSLAVIJA JE PRETEČA EU'

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Vjevegrica 08.03.2023.

    jesu prikazai i dio života početkom devedesetih? nastupe, stil odjevanja....

  • kukutre 08.03.2023.

    Nevezano uz LP… kod nas forsiraju taj turbo folk samo da bi se alkohol, raznorazni opijati dilali lakse kada je veca mada. Jedinu korist imaju iskljucivo klubovi i ekipa vezana uz iste. Muzicki izricaj …. neznam sto reci kao i turske sapunice….tko kaze da samo sa oruzijem mozes pokoriti neku zemlju i kulturu?!

  • ZG - KAJ 08.03.2023.

    Jos jedan primjer kak je Zagreb balkaniziran i prozet primitivnoscu i nekulturom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare