To je to što me zanima!

Lepa Brena u Rijeci je pjevala pred polupraznom dvoranom

Folk pjevačica pjevala je u subotu prvi put u Rijeci nakon raspada Jugoslavije. Iako je dvorana bila poluprazna pjevačica je zabavila svoje vjerne obožavatelje...
Vidi originalni članak

Lepa Brena (50) pjevala je u subotu navečer u riječkoj dvorani 'Mladost' pred polupraznom dvoranom. No, nekada najveću folk zvijezdu bivše Jugoslavije to ipak nije spriječilo da zabavi svoje vjerne obožavatelje. To je bio njezin prvi koncert u Rijeci nakon raspada Jugoslavije. Prije dvije godine pjevala je u zagrebačkoj Areni, a tada je njezin nastup podigao prašinu u javnosti. Unatoč prijetnjama i protestima njezin tadašnji koncert prošao je bez nereda. Pjevačica je nedavno na konferenciji za novinare povodom svog skorašnjeg koncerta, 26. ožujka u Osijeku, rekla kako misli da pjesma, sport i ekonomija trebaju integrirati ljude te da nema potrebe za podjelama.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • srijeka 07.03.2011.

    Najbolje da Tomson pjeva "Zeko i potočić". Mjenjamo je za Purdu, Marića, dr. Bosanac ... Pitam se tko je ovdje u 90-tima.

  • zippysnake 07.03.2011.

    Brenu gledam ko sexi zensku (ipak je bila sex simbol YU), a ne ko neku Srpsku pevaljku. Ak je nosila uniformu 90-tih , bio je rat i takva je bila moda + nacionalizam ( i tu i tamo) , a danas mi je mucno vidjet militantnu ikonografiju i nacionalizam bilo gdje na svijetu a kamoli u nasem okruzju!! Kod Brene tog danas nema , dok se Tompson jos vrti po 90-ima ! Nek se okrene miroljubivom i neutralnom repertoaru pjesama kakve mogu cuti od npr. Magazina, Kalembera, Srebrnih krila i slicno.

  • marat 07.03.2011.

    Tamo gdje su najveće hrvatine,tamo će i napunit dvoranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare