To je to što me zanima!

Lepa Brena: 'Večeras ću podržati Aleksandru u Areni. Stvarno se nadam da se neću rasplakati'

Lepa Brena je na promociji vlastitih čarapa otkrila da dolazi podržati svoju snahu Aleksandru Prijović, koja već četvrtu večer zaredom nastupa u zagrebačkoj Areni
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je Lepa Brena (63) imala promociju čarapa vlastitog brenda 'Lady B', a uz nju je bio i suprug Slobodan Živojinović, poznatiji kao Boba. Otkrila je kako će večeras gostovati u Areni, snahi Aleksandri Prijović (28), koja već četvrtu večer zaredom nastupa i zabavlja publiku svojim hitovima u Zagrebu.

- Večeras ću podržati Aleksandru u Areni. Nadam se da se neću rasplakati - rekla nam je Lepa Brena.

'Sada je njezinih pet minuta'

Inače, Aleksandra Prijović već tri dana publiku u zagrebačkoj Areni zabavlja svojim hitovima, a već od prve pjesme na posljednja tri koncerta svi su na nogama.

- Razmišljam o njoj i mislim da sam jedna od rijetkih koja je svjesna što znači napuniti pet Arena u Zagrebu. Postoji vrijeme i mladost kada se to radi i sada je njezinih pet minuta - ispričala je Brena.

Nakon promocije čarapa Brena je najavila i svoju zagrebačku Arenu.

U BEOGRADU FOTO Na promociji čarapa Lepe Brene podršku pjevačica pružila i snaha Aleksandra Prijović

- Sljedeće godine 6.12. bit će jako vruća atmosfera, kao što je to kod naše drage Aleksandre - rekla je Brena i nazdravila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 65

  • jurekcmok 04.12.2023.

    Breno volimo te!! Nadam se Jugoslovenki da mi zapevas!!

  • argh1 04.12.2023.

    Iz tenkova su treštale cece ražnatovićke slične ovima sada kad se išlo ubijati 402 djece Po Hrvatskim gradovima. Tko ne uči iz povjesti, povjest mu se ponavlja.

  • Onjkosvi 04.12.2023.

    Ta odavno vise nije Lepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare