To je to što me zanima!

Lepa Brena za odmor s obitelji iskeširala više od 3 milijuna kn

Živojinovići su prvo obilazili Francusku i Italiju, a zatim su preko Hrvatske krenuli za Crnu Goru. Tamo su se zadržali samo jedan dan, pa su se vratili u Dubrovnik...
Vidi originalni članak

Pjevačica Lepa Brena (59) i njezin suprug Slobodan Živojinović ovo su ljeto posjetili Monako, Francusku, Italiju, Hrvatsku i Crnu Goru. Nakon što su 6. srpnja privatnim avionom napustili Srbiju čak dva mjeseca uživali su u ljetnim radostima, a navodno su za to iskeširali pola milijuna eura, piše srpski Kurir. 

Pogledajte 24 pitanja s Lepom Brenom: 

Na odmoru im se pridružio sin Filip i supruga Aleksandra Prijović te sin Viktor sa svojom djevojkom. Svi su došli privatnim avionima. Samo let od Beograda od Nice došao je 8000 eura, oko 60 tisuća kuna. 

- Zajedno su izlazili po najelitnijim restoranima, naručivali su najskuplja vina, jeli specijalitete. Često su u jednoj večeri potrošili 5000 eura. Znam da to nekima zvuči nevjerojatno, ali kad Živojinovići krenu piti i jest, ne brinu o novcu - komentirao je izvor blizak slavnoj obitelji. 

Ipak, najviše novaca su potrošili na najam jahte kojom su krstarili Francuskom, Italijom i Hrvatskom. 

UŽIVA U HRVATSKOJ Lepa Brena stigla na Mljet pa je snimila veliku skupocjenu jahtu

 

- Njihova jahta je trenutačno usidrena u Crnoj Gori, pa su u Monaku iznajmili jahtu "Salorenco", koja je dugačka 30 metara. Platili su je 240.000 eura. Morali su angažirati i skipera, kojeg mjesečno plaćaju 2.500 eura. Beba i Boba imaju dozvolu za upravljanje, ali ne žele upravljati jahtom cijelo vrijeme. Vezivanje u Monaku plaćali su 1.000 eura, dok u Hrvatskoj i Crnoj Gori dan u marini košta oko 200 eura. Kad god se žele usidriti u neku luku, moraju angažirati ronioce kako bi očistili jahtu od algi i provjerili je li plovilo oštećeno. I to plaćaju po 150-200 eura - otkriva izvor te dodaje da Živojinovići na jahti imaju i poslugu koja im sprema obroke dok su na pučini.

Živojinovići su prvo obilazili Francusku i Italiju, a zatim su preko Hrvatske krenuli za Crnu Goru. Tamo su se zadržali samo jedan dan, pa su se vratili u Dubrovnik. Trenutačno obilaze hrvatske otoke pa je tako pjevačica na društvenim mrežama objavila kako uživa u ljepotama Korčule i Orebića. 

- Od agencije od koje su iznajmili jahtu, dobili su pun rezervoar goriva, međutim, to su potrošili prije nego što su krenuli za Crnu Goru. Do tamo su putovali tri dana, a gorivo ih je došlo 13.000 eura - rekao je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 23.08.2020.

    Usla u minus, sve se moze kad imas dobrog bankara

  • Vito1 23.08.2020.

    Kojeg li obmanjujučeg naslova. U Hrvatskoj NISU POTROŠILI tri milijuna kuna. Članak ne pokazuje korist za Hrvatsku. Ima novaca od muža ratnog zločinca pa ga troši čak i u Hrvatskoj. Da je vlast dosljedna ne bi joj niti dopustila ulazak u Hrvatsku. Ovako članak nema smisla, jer nema koristi za Hrvatsku. Više je štete zbog ostavljanja algi skinutih s dna jahte što samo pridonosi ulasku stranih algi u Jadransko more. Na isti način je u Jadransko more došla i caulerpa, alga koja sad uništava naše autohtonu floru i faunu Jadranskog mora. Lučke kapetanije o tome ne mogu niti razmišljati, jer su im kapetani neuki i neobrazovani uhljebi postavljeni po podobnosti, a ne sposobnosti.

  • darko122 23.08.2020.

    Ma super, sad kad se potroše, opet će im njihovi u Areni organizirati koncert, ona će razviti jugo zastavu, a ovi što skupljaju plastične boce i zubi im ispadaju od glada opet će biti napaljeni da idu platiti Brenin koncert, za slijedeće krstarenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare