To je to što me zanima!

Let 3 će imati jaku konkurenciju na Eurosongu, pogledajte neke od natjecatelja iz drugih država

Trenutačno stanje kladionica pokazalo je kako je Let 3 na 26. mjestu, a Ukrajina u kojoj se i trebao održati ovogodišnji Eurosong je favorit publike te je skupila 25% šanse za pobjedu
Vidi originalni članak

Ove godine Liverpool će biti domaćin Eurosonga u ime Ukrajine, a veliko natjecanje održat će se u njihovoj 'M&S Bank' Areni 9.,11. i 13. svibnja.

KONKURENCIJA LETU 3 Mengoni je pobjednik Sanrema 2023.: Poslušajte pjesmu koju je Italija odabrala za Eurosong

Velikom događaju u glazbenom kalendaru pridružit će se i riječki bend Let 3 koji će pjesmom 'Mama ŠČ!' predstavljati Hrvatsku.

Uz njih će se na pozornici pojaviti i predstavnici drugih država, a ovo su dosad poznati natjecatelji.  Na prvom mjestu na kladionicama trenutačno se nalaze predstavnici Ukrajine.

UKRAJINA - Tvorchi 'Heart of Steel'

Odmah iza njih, na drugom mjestu, našla se Švedska, koja još uvijek nije odabrala predstavnika za Eurosong. Belgija je pak odabrala svog predstavnika Gustapha, koji će nastupati s pjesmom 'Because Of You'.

BELGIJA - Gustaph 'Because Of You'

Među najboljima na kladionici se našla i Norveška predstavnica Alessandra (20) s pjesmom 'Queen of Kings'.

NORVEŠKA - Alessandra 'Queen Of Kings'

ALBANIJA - Albina & Familja Kemlendi 'Duje'

LATVIJA - Sudden Lights 'Aija'

Među favoritima je i predstavnica Španjolske, Blanca Paloma, a na kladionici dobro prolaze i predstavnici Slovenije, Joker Out koji će izvesti pjesmu 'Carpe Diem'.

ŠPANJOLSKA - Blanca Paloma 'Eaea'

SLOVENIJA - Joker Out 'Carpe Diem'

Češka predstavnica Vesna također se našla među top 10 najboljih na kladionici.

ČEŠKA - Vesna 'My Sister's Crown'

Italija je nakon nekoliko dana festivala 'Sanremo' odabrala svog predstavnika. Ove će godine za njih zapjevati Marco Mengoni sa svojom pjesmom 'Due vite'. Marco je vrlo brzo zauzeo 7. mjesto na kladionici.

ITALIJA - Marco Mengoni 'Due vite'

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': 'MOŽDA SE NAĐEMO U NEKOJ SFERI'

Idi na 24sata

Komentari 16

  • VolbeatDbv 13.02.2023.

    mani je najbolji ovaj rođeni Ukrajinac

  • lmarinac 13.02.2023.

    Još samo da rakete iz dupeta ispale

  • 13.02.2023.

    ljudi dragi trebate shvatiti da Eurovizija nije kao sto je nekad bila...da dođu pjevači i da pjevaju pa se bore tko će pobijediti. Danas je novo neko doba gdje prevladavaju svi i svakakvi, sto si veći redikul tim svakakvih recimo je to bolje i tako se glasa. sve je pošlo gdje ne treba pa čak i na Oskarima, film neće dobiti oskara ako nema manjina u njemu, ako nema gay osobe i tako to.... ah, dobra stara vremena😔

Komentiraj...
Vidi sve komentare