To je to što me zanima!

Let 3 najavili su album 'Angela Merkel sere' i otkrili spomenik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Grupa Let 3 najavila je novi album 'Angela Merkel sere'. Povodom toga otkrili su spomenik koji su joj posvetili, no na koji će način obavljati nuždu još ćemo vidjeti
Vidi originalni članak

Iz kartonske kutije koja im je stigla iz Njemačke dečki iz benda Let 3 vadili su glinu koja je oponašala izmet i mazali se međusobno.

Riječki dvojac rekao je da su tijekom izrade dvometarskog kipa Angele Merkel shvatili da je više izmeta u njihovoj duši nego u stražnjici, čime se ponose.

- Govnima koja nam je poslao prijatelj iz Njemačke malo smo se zaigrali - objasnio je Zoran Prodanović Prlja (49). Dečki su oblikovali izmete u obliku slova imena svojeg benda i tako umrljali ruke. Pazili su da pritom ne zaprljaju dva metra visok kip “Angela Merkel sere” koji su, kažu, izrađivali nekoliko godina.

- Ideja se rodila davno, ali nismo imali priliku realizirati projekt. Skulpturu njemačke kancelarke koja obavlja nuždu želimo pokazati cijelom svijetu - kaže Damir Martinović Mrle (53), koji je uvjeren da će kip njemačke kancelarke steći svjetsku slavu. Probe za kostime u kojima su promovirali svoje remek-djelo trajale su više od dva tjedna. Dizajner Juraj Zigman udovoljio je njihovim željama te ukrasio trikoe novčanicama dolara i eura te im nacrtao gole stražnjice.

Uoči zagrebačkog koncerta u Laubi 25. travnja u bendu se ne odriču svojih rituala prije nastupa pa piju puno pive te tamane janjetinu i specijalitete s roštilja.

- Ja sam počeo i trčati, ali Prlja je lijen za takve podvige. On je, tko zna zašto, prirodno mršaviji od mene - zaključio je Mrle.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • otorinolaringolog / ginekolog 17.04.2015.

    i ja serem

  • boo1506 17.04.2015.

    Njih treba hitno u Vrapče.

  • tttinkyyy 17.04.2015.

    Ne mogu ova dva prljava masnjaka bez fekalija i genitalija...kad god čujem da na radiju svira ovaj tekst...U zamišljenom kutu okrugle sobe/Dva dječaka se za nos drže/Jedan drugog balegom hrane/Kašlju i čujno se guše...zlo mi dođe o.O Poštujem umjetničku slobodu, ali ovi imaju veze samo sa degutantnim senzacijama, a sa umjetnošću niti slova :| Kao i kad su onog psa svezali žicom i izgladnjivali u ćošku galerije...pa proglasili da je to umjetnost...sorry, ali svaka šuša se može namazati fekalijama, stavit kitu u komad mreže i nabit si čep u guzicu...samo što bi, za razliku od ove dvojice, njih strpali u ludnicu po kratkom postupku

Komentiraj...
Vidi sve komentare