To je to što me zanima!

Let 3 okupao se u bazenu kao legendarni Beatlesi: Špricaaaj...

U PETAK NA KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Idemo odmah u vodu?, pitali su uglas. Malo smo smirili strasti jer prvo je na redu bilo poziranje 'na suho'. Odmah su dečki iz Leta 3 natakli štikle i namještali se kao da su profi manekenke. Bilo je očito da su jedva dočekali brčkanje u bazenu u kojem su samo za Cafe spontano zapjevali Beatlese i 'Yesterday'. A onda i 'Mamu ŠČ' jer su nam dečki ponosno došli u kupaćima s uzorkom političara u kojima će ekskluzivno nastupiti u subotu, 11. veljače na Dori. Samo za Cafe otkrili su nam hoće li u Opatiju doći na traktoru, zašto su nazvali pjesmu 'Mama ŠČ' i nadaju li se pobjedi.

Živorad Tomić piše o hit-seriji s Netflixa. U odnosu na prvu seriju, Hirstove ‘Vikinge’, ‘Valhalla’ Jeba Stuarta manje je vikinški ‘čista’, a više dekadentan spoj različitih sastavnica srednjeg vijeka jer prizori akcije, stradavanja i borbe s prirodom bolji su od većine sličnih scena u blockbusterima. A snima se i treća sezona...

Nakon niza izvanrednih uloga i 45 godina karijere Jamie Lee Curtis prvi je put nominirana za Oscara u 65. godini, i to za sporednu ulogu u akcijskoj komediji ‘Sve posvuda i odjednom'.

U vremeplovu se prisjećamo Kim Novak, jedne od najljepših žena u Hollywoodu i Hitchcockove muze koja je pobjegla od silne slave da ne poludi. U ponedjeljak puni 90 godina.

Donosimo najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

POGLEDAJTE KAKO SE LET 3 SNALAZI U BAZENU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Chani Kynes 10.02.2023.

    Pisala sam već o njima i njihovim čepovima.

  • VLADEK72 10.02.2023.

    Odvratni dosadni cirkusanti.

  • jamesbond7777 09.02.2023.

    O bože.... Zali eura za ove, cirkusanti - 🙄blaga riječ

Komentiraj...
Vidi sve komentare