To je to što me zanima!

Leti, leti - beba: Muž Jessice Simpson sina Acea bacio u vis

Johnson se s mališanom igrao u bazenu. Kad im je dosadilo brčkanje, Eric je sina uzeo u naručje i bacao ga visoko u zrak. Ace je uživao, a Jessica ih je 'fotkala'
Vidi originalni članak

Eric Johnson (35) bivši je igrač američkog nogometa. Visok je 191 centimetar i ima oko 115 kilograma. Ne čudi stoga što 15-mjesečnog sinčića Acea može baciti u zrak kao da je lopta. 

Johnson se s mališanom igrao u bazenu. Kad im je dosadilo brčkanje, Eric je sina uzeo u naručje i bacao ga visoko u zrak. Ace je uživao i smijao se. 

- Ovo sam propustila dok sam putovala kući iz New Yorka. Obožavam ih obojicu - napisala je Jessica Simpson (34) uz fotografiju supruga i sina koju je objavila na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • ellizabet 25.09.2014.

    Ako mi išta nije jasno,onda je to bacanje djece u zrak....i da ti isti roditelji koje dijete grčevito uhvati nakon toga ..misle da je od ljubavi.....prestrašno!

  • kung fu panda 25.09.2014.

    malo previsoko za moj ukus,ali bebe nemaju straha znam da ovo bacanje svi obožavaju

  • salomi 24.09.2014.

    Druga fotka prikazuje zapravo njegovu kćerkicu u suknjici a snimljena je još ljetos i toliko mi se svidjela da sam je odmah sačuvala na PCu! Mogla bi biti na naslovnici kakve knjige za djecu-- toliko uspješno dočarava idilu sretnog djetinjstva ---- Super cool daddy !

Komentiraj...
Vidi sve komentare