To je to što me zanima!

Levov otac poručio Eltonu Johnu da posvoji i njega

Elton John dobio je blagoslov oca djeteta za usvajanjem, uz uvjet. Sergej, otac 15 mjeseci starog Leva, traži od pjevača da i njega uzdržava. Sergej će dati bebu ako mu Elton osigura novi život u Britaniji
Vidi originalni članak

Elton John (62) dobio je blagoslov oca djeteta za usvajanjem, uz određen uvjet. Sergej (31), HIV pozitivan otac 15 mjeseci starog Leva, traži od pjevača da i njega uzdržava, prenosi The Sun. Sergej će dati bebu ako mu Elton osigura novi život u Britaniji ili barem u startu sponzorira njegov potencijalni londonski biznis, poput prodavanja cipela. Levova majka Marina (25), HIV pozitivna alkoholičarka, kaže kako nikad neće Eltonu prodati dijete za novac te da si uskoro planira srediti život i postati pravom majkom. Marini su socijalni radnici oduzeli već dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_36809 07.10.2009.

    homoseksualnost= plod bolesnog uma... kako bi mamic CAR reko peško hahahahah

  • bina10 07.10.2009.

    katastrofa i to pokaž kao udarnu vijest na TVu. pitam se kako dijete u obitelji s dva istospolna čovjeka može znati kako funkcionira normalno zako prirode. naravno dok ne nauči čitati a tada je zbunjen. ne kažem da ga ne mogu pošteno odgojiti ali ispravno u spolnom smislu pitam se .meni to nije normalno , ako želi pomagati neka pomaže ali usvajati ne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare