To je to što me zanima!

Lewis Hamilton šeta Belgijom u bizarnom izdanju: Jesi li ti to svratio do bake prije utrke?

Pletena kapa je na sebi imala ispletene bijele cvjetove i crvena srca, a obožavatelji vjeruju kako je napravljena po uzoru na kacigu koju nosi dok vozi formulu
Vidi originalni članak

Mnogim ženama omiljeni vozač Formule 1, Lewis Hamilton (37), prošetao se ulicom u Spa-Francorchampsu u Belgiji gdje je u nedjelju odvozio utrku. Naime, kada su ga vidjeli paparazzi, morali su ga fotografirati jer je na glavi imao zaista nesvakidašnji detalj - pletenu rozu 'kacigu' s cvjetovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lewis je poznat po vrlo interesantnim modnim kombinacijama, a ovog puta neobični modni detalj uskladio je s rozim outfitom.

Vozač formule 1 odjenuo je ljubičasto rozu kombinaciju hlača, majice i veste, a na glavi je nosio pletenu kapu koja je pokrila cijelu njegovu glavu i vrat. Hamiltonu su se iz nje mogle vidjeti samo oči.

Pletena kapa je na sebi imala ispletene bijele cvjetove i crvena srca, a obožavatelji vjeruju kako je napravljena po uzoru na kacigu koju nosi dok vozi formulu. Mnogi su se našalili kako je prije Belgije svratio kod bake da mu je isplete za bolju sreću.

Osim što je poznat po interesantnim odjevnim kombinacijama, poznat je i po svojim vezama s brojnim ljepoticama.

MOMČADSKI KOLEGA BOCNUO Russell: Bolji od Hamiltona? Ne, želim biti na tronu Formule 1...

Tako je zgodni vozač bio s pjevačicom Nicole Scherzinger, manekenkom Kendall Jenner, Rihannom, Nicki Minaj, Ritom Orom i Sofijom Richie.

Iako još uvijek nije potvrđeno, kako tvrdi njegov blizak izvor, Lewis je navodno u vezi s dugogodišnjom prijateljicom Camilom Kendrom.

VELIKA PREDNOST Hamilton jasan: Max bi trebao samo lagano ploviti prema tituli

- Njihovo prijateljstvo preraslo je u nešto više. Ona je nekoliko puta ostala u njegovom domu u Coloradu. Iako su bili prijatelji godinama, Camila je razvila dublje osjećaje prema njemu i postalo je romantično - rekao je za The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: 'ZBOG STRIKTNIH RODITELJA MORALA SAM BJEŽATI S NASTUPA'

Idi na 24sata

Komentari 11

  • SamirDamir 31.08.2022.

    i onda se čudi što ga Nicole Schenzinger napucala, pa one vole muškarce a ne curice

  • Saturnia Pyri 30.08.2022.

    Cuj pogled covjeka odozada, nemjerljivo, hahahhahahhh

  • Nap7 30.08.2022.

    Neka nova moda

Komentiraj...
Vidi sve komentare