To je to što me zanima!

Lewis i Nicole petu godišnjicu veze proslavili su na Capriju

Par je u vezi od 2007. godine, a kratko su prekinuli 2010. godine. Pjevačica je jednom prilikom za časopis Cosmopolitan izjavila da su njih dvoje srodne duše
Vidi originalni članak

Nakon kratkog prekida 2010. godine Nicole Scherzinger (33) i Lewis Hamilton (28) potrudili su se da njihova veza izdrži sve turbulencije i iskušenja. Da uživaju u vremenu koje provode zajedno, vozač Formule 1 svima je pokazao fotografijom koju je objavio na Instagramu. Fotografirali su se tijekom vikenda dok su slavili petu godišnjicu veze. 

- Moja djevojka i ja slavimo pet zajedničkih godina na Capriju. Vrijeme je to koje nikad neću zaboraviti. Volim te draga - napisao je Lewis pored fotografije. S obzirom na veselu pozu pjevačice, čini se da je par bio odlično raspoložen. Na putovanje su poveli i svog psa Roscoea. Zaštitili su mu uši slušalicama da mu ne smeta buka od helikoptera. 

Lewis i Nicole zajedno su od 2007. godine, a pjevačica je jednom prilikom za časopis Cosmopolitan izjavila da su njih dvoje srodne duše. 

- Povjerenje i komunikacija u vezi su najbitniji. Slično smo odgojeni pa dijelimo i slične poglede. To je ono što nas povezuje - zaključila je Nicole. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nikky552 04.06.2013.

    daj se vjencajte vise..

  • chelseaMG 04.06.2013.

    bolje da ljubite jedan drugoga , nego pesa. hahahha

  • maremi 04.06.2013.

    ona je preeekrasna..

Komentiraj...
Vidi sve komentare