To je to što me zanima!

Lewis: Nicole uskoro planiram zaprositi, prije šeste godišnjice

Vozač Formule 1 ispričao je za britanski The Sun kako se nada da će u skorijoj budućnosti zaprositi djevojku, pjevačicu Nicole Scherzinger s kojom je pet godina
Vidi originalni članak

Lewis Hamilton (28) uskoro planira zaprositi dugogodišnju djevojku Nicole Scherzinger (34). Vozač Formule 1 i bivša članica Pussycat Dollsa zajedno su pet godina, a Britanac ne krije da bi je u skorijoj budućnosti mogao zaprositi.

- Zajedno smo već pet godina, što je u stvari pravi jubilej. Nadam se da će se zaruke dogoditi u skorijoj budućnosti. Možda i prije nego proslavimo šestu godišnjicu veze - rekao je Hamilton za britanski The Sun.

Nakon kratkog prekida 2010. godine, par se pomirio i nedavno na Capriju proslavio petu godišnjicu veze. Pjevačica je jednom prilikom izjavila kako su njih dvoje srodne duše. 

- Povjerenje i komunikacija u vezi su najbitniji. Slično smo odgojeni pa dijelimo i slične poglede. To je ono što nas povezuje - zaključila je tada Nicole.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • WOMANIZER 29.06.2013.

    ovome se vjenčanju baš veselim jer se vidi da su zaljubljeni, simpatični su i normalni ljudi! nek im je sa srećom i neka potraje! :)

  • Black Daisy 28.06.2013.

    Baš su medeni oboje .

  • st_1950 27.06.2013.

    ma bas si romantican eto ja da sam procitala u novinama da ce me momak zaprosit pa ja bi sa nestrpljenjem cekala taj dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare