To je to što me zanima!

Lewis žali za Nicole: Nađete li posebnu osobu, ne puštajte je

Vozač Formule 1 teško se miri s prekidom petogodišnje veze s Nicole Scherzinger. Hamilton je na Twiteru napisao da nikada ne treba pustiti posebnu osobu da ode
Vidi originalni članak

Lewis Hamilton (28) na Twitteru je dao naslutiti da bi se želio vratiti u zagrljaj bivše djevojke Nicole Scherziner (35).

- Ako ste pronašli nekog posebnog, nikada ga, bez obzira na sve, nemojte pustiti da ode. Ništa na svijetu nije važnije - napisao je vozač Formule 1.

Lewis je objavio status na društvenoj mreži nakon što je pjevačica dala intervju u kojem je izjavila da se osjeća usamljeno jer nema prijatelja u Londonu i požalila se da joj jako nedostaje obitelj u Americi.

Petogodišnjoj vezi para navodno je presudila udaljenost jer se zbog pretrpanih poslovnih rasporeda više uopće nisu viđali.

Nedugo prije prekida, Hamilton je oduševljeno otkrio da je uskoro planira zaprositi.

- Zajedno smo već pet godina, što je u stvari pravi jubilej. Nadam se da će se zaruke dogoditi u skorijoj budućnosti. Možda i prije nego proslavimo šestu godišnjicu veze - rekao je Hamilton nekoliko dana prije prekida i tako šokirao njihove obožavatelje.

Lewis i Nicole prekinuli su i 2010. godine, no ubrzo su se pomirili.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vedran_zgb 21.07.2013.

    I za 2,3 mjeseca će se pomiriti, a za maksimalno godinu dana će se oženiti. Ako je to tolika ljubav i toliko im je teško neka naprave nešto da i dalje budu zajedno a ne da cvile.

  • ejjjja 21.07.2013.

    niti slučajno, zaprti ju v podrum i mobitela obavezno zeti..............

  • capoeira 21.07.2013.

    aj šta sereš

Komentiraj...
Vidi sve komentare