To je to što me zanima!

Leyla na Maksimiru 'prošetala' štikle koje koštaju 6.000 kuna

Prije utakmice je društvenim mrežama, gdje ju prati 255.000 ljudi, objavila modnu kombinaciju koju je izabrala. Odjenula je traperice, majicu, torbicu, a mnogima su za oko zapele plave štikle
Vidi originalni članak

Leyla Hajrović (29) gotovo uvijek s tribina podržava svog supruga, igrača Dinama Izeta Hajrovića (27). U srijedu navečer Dinamo je igrao protiv norveškog Rosenborga te su pobijedili 2-0, a Leyla je strastveno navijala za muža i klub za koji nastupa.

- Utakmicu ću gledati na stadionu i idem sama. Kad god Dinamo igra u Zagrebu, uvijek idem na stadion. Nebitno je igra li Izet ili ne, smatram da je bitno dati potporu cijeloj ekipi i biti na stadionu - smatra Leyla. 

Prije utakmice je na društvenim mrežama, gdje ju prati 255.000 ljudi, objavila modnu kombinaciju koju je izabrala. Odjenula je traperice, majicu, torbicu, a mnogima su za oko zapele plave štikle. Naime, Leyla je obula Manolo Blahnik cipele koje koštaju 6.000 kuna. 

Leyla i Izet, koje nazivaju modnim mačkom Dinama, ne štede na 'krpicama'. Vole kvalitetne, ali i skupocjene stvari. 

- Volimo se srediti i možda imamo neke ekstravagantne komade što ne bi svako nosio - rekla je. Ipak, osim mode, bitno joj je da Izet nakon utakmice s terena izađe zdrav.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Leonida the Queen 22.08.2019.

    Koliko god da se trudi postići hoh efekt i dalje to sve izgleda kao cirkus.

  • 22.08.2019.

    Savršeni neukus.

  • _Varešak_ 22.08.2019.

    Tolike novce za kundure može dati samo onaj koji je iz opanaka uskočio u kundure.

Komentiraj...
Vidi sve komentare