To je to što me zanima!

Lezbijska svadba glumica na ranču Georga Busha?

Ellen, koja planira svadbu s djevojkom Portiom de Rossi, oduševila je ideja o vjenčanju na ranču kao što je napravila kći američkog predsjednika
Vidi originalni članak

Glumica Ellen Degeneres (50) vodi poznati američki show. Gošće su joj bile kćer i supruga američkog predsjednika. Jenna Hager (26) i njena majka Laura Bush pričale su o nedavnom Jenninom vjenčanju s Henryjem Chaseom Hagerom (30). Par se vjenčao 10. svibnja na Bushevom ranču kraj Crawforda u Teksasu. Vjenčanje je pomno skrivano od medija. Objavljeno je tek nekoliko fotografija Jenne i članova predsjedničke obitelji. Ellen, koja planira svadbu s djevojkom Portiom de Rossi (35), oduševila je ideja o razmjeni bračnih zavjeta na ranču.
- Ranč je predivno mjesto za vjenčanje. Izgleda kao da te nitko neće uznemiravati te da neće stalno bljeskati fotoaparati - rekla je Ellen. Upitala je Jennu hoće li će joj posuditi ranč za njeno vjenčanje, a ova je potvrdno odgovorila. Ellen i Portia su u vezi od 2004. godine. DeGeneres stalno ponavlja kako se nada da će s Portiom ostati do kraja života.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Helena_Zg 24.05.2008.

    kako inteligentno.. da bi riječ rekla!!!!!!!!! -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare