To je to što me zanima!

Ležeći obavlja posao: Borna se ne diže iz kreveta prije 12 h

Borna Rajić (41), koja je na ovogodišnjem Cro-a-Porteru predstavila kolekciju odjeće od višebojnih tkanina i dezena stolnjaka, budi se u osam sati i radi iz postelje
Vidi originalni članak

Iz kreveta telefoniram, odgovoram na mailove i dajem upute za ostatak dana. To je ujedno i vrijeme kad sam sama s najmlađim sinom, dvogodišnjim Rafaelom. Mazimo se i to je vrijeme za nas dvoje, rekla je jedna od najbogatijih Hrvatica za tjednik Aktual. Borna Rajić opisala je svoj radni dan i rekla da se budi u osam sati, ali se do podne izležava u krevetu, iz kojeg i obavlja posao. Od podne do 16 sati sve, kako je rekla, rješava u hodu, a od tada do kraja dana isključivo je majka.

- Tada se moja tri starija sina, Borna (15), Luka (13) i Fran (12), vraćaju iz škole i želim tu biti samo za njih, dušom i tijelom - rekla je dizajnerica. Rajić je šokirala kritičare i publiku na ovogodišnjem Cro-a-Porteru predstavivši kolekciju odjeće od tkanine i dezena od kojih se rade stolnjaci. Iako su je napali da se modom bavi iz hira i dosade te da nema potrebno znanje, Borna je već kreirala drugu kolekciju. Predstavit će je u subotu, 17. prosinca, u Zagrebu. To je božićna kolekcija svečanih haljina od brokata.

- Očekujem sjajne rezultate i nadam se da će kolekcija planuti u rekordnom roku - optimistična je Borna. Osvrnuvši se na kritike da joj je odjeća bez ukusa, tvrdi kako u Hrvatskoj nema modnih kritičara nego samo onih koji to žele biti. Dodala je kako će ih izostaviti s popisa za slanje darova koje je za Božić priredila prijateljima i poznanicima.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • brigobrigović 14.12.2011.

    prasica. jel te to uče u onoj tvojoj sekti?

  • Armelina 14.12.2011.

    Sjećam se jedne njene izjave da je ovu prethodnu kolekciju napravila jer :,,Oni u Parizu nemaju npr.odjeće za brod i odmor- neke jednostavne, pa je ona to htjela napravit, uz komentar vi u Hrvatskoj imate takve odjeće.'' Stvarno nisam znala da u Parizu nema tipa H&M i sl. dućana u kojima možeš kupit tuniku za brod za cca 10-15 eura. Bila bi mi draža da kaže : Bogata sam i ne znam šta ću sa sobom, pa se idem malo igrat modom. Jer dijete od 10 godina vidi da su ono obične krpe, a na naše modne manifestacije se ne mogu plasirat talentirani mladi i obrazovani.

  • fiore 14.12.2011.

    kad pogledaš nju ,pa njene kreacije i nemožeš ništa bolje očekivat.trebala bi se konzultirat sa modnom kreatoricom popović!izgleda da imaju isti ukus.ako ovo itko kupi,taj mora bit stvarno čorav i glup!

Komentiraj...
Vidi sve komentare