To je to što me zanima!

Liamu Hemsworthu izgorjela je kuća: 'Ovo je sve što je ostalo'

Bilo je nevjerojatno vidjeti ljude kako pomažu jedni drugima na bilo koji način, rekao je glumac koji smatra da je Malibuu jaka zajednica i da će ju ovaj nesretni događaj učiniti još snažnijom
Vidi originalni članak

U požaru u sjevernoj Kaliforniji, koji je buknuo prošlog četvrtka, poginulo je najmanje 40 ljudi, a više od 250 tisuća ih je dobilo nalog za evakuaciju. Među njima su i brojne holivudske zvijezde poput sestara Kardashian, Caitlyn Jenner (69) i Jessice Simpson (38) a mnogima su kuće uništene, pišu američki mediji. 

- Bilo je srceparajuće posljednjih dana. Ovo je ostalo od moje kuće. Ljubav. Mnogi ljudi u Malibuu i okolnim područjima u Kaliforniji su također izgubili svoje domove - rekao je glumac Liam Hemsworth (28) kojemu je izgorjela kuća. 

Kako kaže, Malibu je jaka zajednica i ovaj nesretni događaj će ju učiniti još snažnijom. 

- Proveo sam dan u Malibuu i bilo je nevjerojatno vidjeti ljude kako pomažu jedni drugima na bilo koji način - nastavio je Liam. 

I njegova zaručnica, pjevačica Miley Cyrus (25), oglasila se povodom požara. 

- Jedna sam od onih sretnih. Moje životinje i ljubav mog života su na sigurnom i to je sve što je trenutačno važno. Moje kuće više nema, ali sjećanja koja imam s obitelji i prijateljima zauvijek su tu. Zahvalna sam na svemu što mi je ostalo. Šaljem ljubav i zahvalu svim vatrogascima - napisala je Miley putem društvenih mreža. 

O ovome nikad ne razmišljamo: Hrana koju mi danas jedemo nekad je služila kao lijek za razne bolesti

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 15.11.2018.

    Kakav Malibu i zajednica? Bio sam tamo, samo im je novac u pitanju. Kurče se šta sve imaju, a ispred praga u L.A.u stotine beskućnika. Znam da toga ima svugdje, pogotovo kod nas u Hrvatskoj, ali tamo nitko ne brine o njima, umiru na ulici.

  • mihano 15.11.2018.

    Mogu ga ja udomiti

  • juricajuric179 15.11.2018.

    Pa i bogati gore ! za utjehu sirotinji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare