To je to što me zanima!

Lidija Bačić pokazala 'trik' kako brzo skida majicu pa servirala grudi: 'Uf, pogodio me infarkt'

Super si, baš si senzualna i prekrasna mlada žena, komentirali su njeni pratitelji. Jedni su se našalili i kako ništa nisu vidjeli jer su imali infarkt, a drugi su je prekorili jer će im zbog nje skočiti šećer
Vidi originalni članak

Splićanka Lidija Bačić Lille (34) nedavno se skinula u kupaći kostim za potrebe snimanja svog novog spota pa je i objavila video s bazena, a sada je ponovno 'počastila' sve one koji je prate na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavila kratki video i naučila sve kako brzo skinuti majicu i odjenuti novu.

Iako je u opisu ispod videa napisala 'Kako brzo promijeniti majicu', s presvlačenjem se baš i nije pretjerano žurila. Tako je svojim pratiteljima dopustila da joj gledaju u bujno poprsje i raskošan grudnjak.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LIDIJOM BAČIĆ: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video je pregledan više od 80.000 puta, a u komentarima su svi hvalili njenu savršenu liniju. 

- Super si, baš si senzualna i prekrasna mlada žena - bio je jedan od komentara. Neki su se našalili i kako ništa nisu vidjeli jer su 'imali infarkt'.

Lidija je krajem svibnja pozirala u crnoj košulji i rasparanim trapericama. To ne bi bilo ništa neobično da pjevačica nije raskopčala košulju i otkrila kako ispod nema grudnjak pa se rukom uhvatila za grudi kako ne bi pokazala bradavicu. Tada su joj pisali kako je zaboravila donje rublje jer se ispod traperica nisu nazirale gaćice.

- Daj makni tu ruku, najljepša si - pisali su pratitelji.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • Tinčii 12.06.2020.

    Da mi sad to nije pokazala i dalje bi živjela u zabludi.

  • kokoraki 12.06.2020.

    Nemaju samo Srbi svoju Tijanu Ajfon.

  • slave777 10.06.2020.

    Neznam dali de netko sjeca one audicije za grupu Magazin u kojoj je sudjelovala....

Komentiraj...
Vidi sve komentare