To je to što me zanima!

Lidija Bačić sjela u 'bubu' pa izazvala totalni kaos na cesti

Spot za novu ljubavnu pjesmu Lidija je snimala u Istri gdje ju je pratio dron iz zraka dok se ona u staroj 'bubi' malo previše znojila, a na cesti ju je dočekalo više prometa nego što je očekivala, piše Večernji list
Vidi originalni članak

Snimanje spota je bilo dobro, a osvježenje u moru bilo je ono što smo čekali cijeli dan. Neke kadrove snimali smo u retro bubi bez krova i sunce nas je dosta namučilo, ispričala je pjevačica Lidija Bačić (33) za novu pjesmu 'Neka nova ljubav'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Spot je snimala dijelom u Rovinju gdje ju je gdje ju je pratio dron iz zraka dok se ona u staroj 'bubi' malo previše znojila, a na cesti ju je dočekalo više prometa nego što je očekivala, piše Večernji list.

- Cesta u Istri na kojoj smo snimali, prema riječima organizatora, nije pretjerano prometna pa smo je zato i odabrali za snimanje auta iz zraka. Na našu žalost taj je dan iz još nejasnog razloga tamo odjednom prošlo 30 kamiona i 15 autobusa. Dugo smo lovili da cesta bude prazna - rekla je Lidija.

Razloga za sumnju u uspjeh, kaže, nema jer su pjesmu radili Fayo i Branimir Mihaljević, s kojima rado surađuje, dok je spot radio Dario Radusin. I dok dio videospota sniman i u Zagrebu, zajednička crta svih kadrova su mu kadrovi uživanja u ljetu.

- Jedva čekam da izađe pjesma i vjerujem u njezin uspjeh - neskromno je priznala Lidija koja do kraja godine planira izdati novi album pod nazivom 'Revolucija'.

Lidija oduševila publiku u Kninu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • davor430 03.10.2018.

    Savršena

  • _petra_ 03.10.2018.

    nemam nis protiv nje al nek proba bit obucena

  • 03.10.2018.

    Definitivno nema ukusa za oblačenje, a i izbor cipela joj je katastrofa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare