To je to što me zanima!

Lidija Bačić tuguje, neće pjevati s Kotigom: Virus nas je spriječio

Šteta što se snima ljeti, a ne na jesen kako je bio plan HRT-a. Ostaje nemjerljivi žal zbog toga što se najveći lokalni (čitaj regionalni) influencer i stas i glas nisu prezentirali uživo za našu publiku, napisala je Lidija
Vidi originalni članak

Pjevačica Lidija Bačić (34) objavila je tužne vijesti za gledatelje glazbenog showa 'Zvijezde pjevaju'. Njoj je partner u natjecanju trebao biti lovac iz 'Potjere' Dean Kotiga (33), ali od toga, čini se, nema ništa.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Lidijom Bačić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Virus i ljetne obaveze su nas zaustavile za ovu čudnu 2020. godinu, ali naša bezvremenska kombinacija u nekoj idućoj sezoni 'Zvijezde pjevaju' se mora dogoditi. Već smo na probama u studiju pokazali svu silinu, pomicanje limita i raskoš naše kombinacije. Šteta što se snima ljeti, a ne na jesen kako je bio plan HRT-a. Ostaje nemjerljivi žal zbog toga što se najveći lokalni (čitaj regionalni) influencer i stas i glas nisu prezentirali uživo za našu publiku, ali snimanje špice i probe nam nitko ne može oduzeti - napisala je Lidija Bačić na društvenim mrežama. 

Već u prvim sekundama Lidijine objave, nezadovoljni pratitelji pisali su kako im je žao što neće gledati Lidiju i Deana na malim ekranima.

Inače, mnogi parovi odustali su od snimanja nove sezone glazbenog showa, stoga se moraju pronaći novi parovi do početka snimanja.

POGLEDAJTE KAKO SE DEAN KOTIGA SNAŠAO U NAŠEM KULINARSKOM SHOWU: 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Krušo Hagur 16.06.2020.

    Šteta, htio sam čuti tko je bolji u pjevanju, Kotiga ili Krešo Međeral xD

  • Cirenac 16.06.2020.

    Nikakve štete zbopg toga neće biti.

  • privatnik123 16.06.2020.

    Kotiga je gurnuo u nju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare