To je to što me zanima!

Lidija Bačić 'uzela' stari srpski hit, ali tvrdi da nije plagijatorica

Miro Buljan mi je ponudio pjesmu 'Krivi čovjek' jer je smatrao da bih je ja mogla najbolje izvesti. Ne smeta me što je pjesmu već otpjevala Tijana Dapčević, kaže
Vidi originalni članak

Pjesmu “Pogrešan čovek” srpska pjevačica je otpjevala prije šest godina i objavljena je na njezinu albumu “Muzika”. U Lidijinoj verziji pjesma se zove “Krivi čovjek”.

- Pjesma nije plagijat - brani se Splićanka.

- Miro Buljan mi je ponudio tu pjesmu jer je smatrao da bih je ja mogla najbolje izvesti. Nije bio zadovoljan izvedbom Tijane Dapčević - tvrdi Lidija Bačić (28). Autor, prema njenim riječima, ima pravo pjesmu prodati jednom u svakoj državi.

- Zbog toga je pjesma licencirana kao nova u Hrvatskoj - ističe pjevačica. Ne smeta joj što je njezina nova pjesma već otpjevana i poznata.

- Spot je pregledan u tri dana više od 60.000 puta što znači da je moju verziju publika prihvatila - kaže Bačić, koja je prvi put na Prokurativama nastupila na Dječjem festivalu 1997.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Bad Blue Boy 07.07.2014.

    a ja bi uzea lidiju...hihihih....

  • ban_ana8 07.07.2014.

    Za ovu fakat ne razumijem zašto je poznata jer zvuči katastrofa, ali i to bi bio ok jer ih ima još, međutim i izgleda katastrofa. Tako da, stvarno mi nije jasno..?

  • kung fu panda 07.07.2014.

    ista pjesma samo druga pjevačica,moram priznat da mi se više sviđa Tijanina

Komentiraj...
Vidi sve komentare