To je to što me zanima!

Lidija Bačić vrlo stroga: Irmin ples je dobar za spavaću sobu

Najgledaniji hrvatski internet reality show se nastavlja, donosimo vam super zabavne komentare Lidije Bačić na svaku od natjecateljica. Pogledajte što je rekla o našim twerkašicama.
Vidi originalni članak

Lidija Bačić odlučila je prokomentirati naše natjecateljice u twerkanju! Iako je bila stroga, dodala je da se vide trud i želja natjecateljica da budu najbolje twerkašice. Složila se da je show odličan, a rekla je i da bi se i sama voljela okušati u tom plesu. 

Komentirala je i tehnike plesačica, a najviše joj se sviđa Danijelin zahtjevni potez koji možete pogledati u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za natjecateljice je rekla da su seksi i da dobro izgledaju, ali da neke od njih moraju dodatno poraditi na liniji vježbom i pravilnom prehranom. Poručila im je da nastave s trudom, jer će uskoro biti sjajne.

Ovdje glasajte za pobjednicu prvog hrvatskog twerk natjecanja:

Finale prvog twerk natjecanja pratite na 24 sata.hr. Odluku o pobjedniku saznajemo večeras, a ako je vaša favoritkinja u finalu, ne zaboravite glasati za nju. Glasovanje traje sve do 17:30, a sve nijedna još nije sigurna pobjednica!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ivan1234567889 11.06.2016.

    jesam li ja čudan što mi je to prtljanje s guzicom samo gadljivo a stvarno volim vidjet dobru guzu. toliko degutantno da je to neopisivo .

  • Capucciner 10.06.2016.

    lidija ostavi se faye i ovog portala i sve 5

  • badr hari 10.06.2016.

    jadnica , mozak joj je veličine graška

Komentiraj...
Vidi sve komentare