To je to što me zanima!

Lidija je odbrusila pratitelju: 'Oprosti što imam pravi posao'

Lidija je najavila na društvenim mrežama da će im snimiti video, no još ga nije objavila i rekla je da ne planira uskoro. Zbog toga ju je jedan pratitelj pitao ima li ona za išta volje, kad za video nema...
Vidi originalni članak

Bezobrazluk nekih ljudi je jednostavno fantastičan, napisala je Lidija Stević (38) na društvenim mrežama, nakon što su joj pratitelji postavljali pitanja. Jedan ju je upitao je li ima volje za išta drugo, budući da nema ni za snimiti video, koji im je davno obećala. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gafovi iz showa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lidija je imala objašnjenje zbog čega nije objavila video, koji je najavila. 

UŽIVA KOD ADAMA Šeta baranjskim vinogradima: Goga pokazala trudnički trbuh

- Imam volje za puno stvari svaki dan. Recimo, radim od ujutro do kasno popodne pa treniram pa pišem pa se družim s prijateljima i obitelji. Otkud tebi pravo i ideja da mi ovim tonom postavljaš pitanje? Za video nemam volje jer ga ne stignem napraviti kako treba. Oprosti što sam perfekcionist i što imam pravih obveza i pravog posla koji ću prvo napraviti, a o videu ću tek onda razmisliti i kad mi se bude dalo i kad budem imala volje ću ga snimiti, a možda i neću. Moj video, moja odluka i može mi se - odbrusila je Lidija pratitelju koji joj je postavio to pitanje. 

Lidiji je često javljaju mlađe generacije, posebice oni koji se još uvijek školuju. Pišu joj što uče, koji od predmeta ih muči, a neki čak i traže savjete iz hrvatskog jezika, primjerice kako napisati interpretativni esej.

POŽELJELA IM SREĆU Nadia: 'Ingrid i Luka su dobar par, drago mi je da su se našli'

- Svaka čast. Iznenađena sam koliko vas uči subotom. Još malo ste gotovi. Izdržite - pružila je Lidija podršku učenicima.

Također, naglasila je kako je i profesorima teško u ovoj situaciji.

EKSPERTICE LJUBE KANDIDATE Nisu Ingrid i Luka jedini: Jon je zaprosio 11 godina stariju Jess

- Vjerujem da puno radite, ali vjerujte da i profesori sve to što vi radite moraju pripremiti i pregledati pa nakon toga upisati i ocijeniti - rekla je Lidija. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA S DEANOM KOTIGOM: 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • dinamary 19.05.2020.

    Jbt... da mi je vidit njezinu facu kad se isprovocirala...mislim da je rigala vatru i radila grimase...

  • wooly 18.05.2020.

    Ja sam oduševljen koji bolesnici delaju u školama.

  • Liliana_1 18.05.2020.

    Zamislite šta je Alan sve istrpio? Trebalo se kontrolirati da joj ne opališ šamarčinu. Kako ga je vrijeđala, to je prestrašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare