To je to što me zanima!

Lidija u nemoguće uskoj haljini zavodljivo zanjihala bokovima

Pjevačica i između gaža stigne počastiti i raspametiti svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Lidija se nećkala oko outfita za koncert u Njemačkoj, pa je upitala za pomoć
Vidi originalni članak

Lidija Bačić (30) isprobala je vrlo usku haljinu s golim leđima te je u njoj zavodljivo zanjihala bokovima.Lidiji je haljina posebno istaknula guzu, a pjevačica je to iskoristila i zauzela pozu kojom je pratitelje 'bacila na koljena'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se pjevačica fanovima obratila pitanjem: 'Da obučem ovu haljinu?', nitko joj nije odgovorio već su je nagradili mnoštvom komplimenata. 

Nakon gaža po Hrvatskoj, Bačić se zaputila u Njemačku gdje će zapjevati za tamošnju publiku. 

Splitska pjevačica koju su fanovi već prozvali 'The Body of Dalmacija' prije nešto više od tjedan dana objavila je spot za pjesmu 'Glupacho moja', a do sada je pregledan više od 700.000 puta.

 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Boki8 01.05.2017.

    Sto jest jest ova je za 25cm i jedan filmic rodzena

  • Lutak555 01.05.2017.

    Sto ova voli sebe brate mili!! Ali dobro dobra je sto je je!!! Tijelo joj je wauu ali lice mi nije lijepo! Ali dobro o ukusima se ne raspravlja !!

  • sataraš 30.04.2017.

    Lidija zbilja si lijepa, kad je Bog dilija lipotu bija je ruke siroke... Ali mozes li promovirati pjevanje????? Svi imamo i sise i guzice ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare