To je to što me zanima!

Lidiji je potrebna samo jedna noć da dobije baš sve što poželi

Pjevačica je objavila spot za pjesmu 'Jedna je noć' s kojom najavljuje album 'Revolucija'. Splićanka emotivnim hitom obožavatelje 'zavodi' stasom i glasom
Vidi originalni članak

Lidija Bačić Lille (32) je za kraj godine odlučila počastiti svoju vjernu publiku još jednim singlom. Riječ je o pjesmi naziva ‘Jedna je noć’, koja na vrlo emotivan način progovara o pravim ljubavima.

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica ističe da je riječ o svjetskoj produkciji, a komentirala je i tematiku pjesme.

- Ljubav je ono što nas nosi kroz život. Biti bez ljubavi znači ne živjeti, a ono što je završilo ostaje u prošlosti. Volim gledati u budućnost, raditi na sebi i odnosima, voljeti i biti voljena, divno je to, zar ne?! - rekla je Splićanka. 

Pjesmu su radili autorski tim Denis Dumančić i Fayo, za aranžman je bio zadužen Raay, a spot je režirao Dario Radušin. Singlom Lille najavljuje album 'Revolucija' koji bi trebao izaći na proljeće iduće godine.

Bačić je i u ovom spotu ostala vjerna imidžu seksi zavodnice što će, vjerujemo, jako razveseliti njezine broje fanove. 

'Svi smo užasno slabi, na stare ljubavi svoje, i zato noćas me zgrabi, ljubi to što je tvoje... - pjeva Lidija nove stihove. 

NOVI SINGL Lidija Bačić: Majka peče dobre kolače, ali moji su ipak najbolji

Što se nadolazećih blagdana tiče, planira ih provesti u krugu najmilijih.

 - Zadnjih nekoliko godina ne pjevam uoči samog Božića jer mi novci ne znače koliko mi znači biti taj dan sa svojima. Volim otići na polnoćku i na misu, blagosloviti hranu, sjesti sa svojima na obiteljski ručak. Meni vrijeme Božića napuni dušu, obožavam pjevati božićne pjesme u crkvi i kući. Htjela bih da ovo božićno vrijeme traje cijelu godinu jer svi smo tada nekako i bolji ljudi - otkrila je Lille.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Sinkromen 20.12.2017.

    Ejjj ma lidija kraljice moja najljepsa

  • Splico39 20.12.2017.

    Lidija,boginjo lipote i sexipila,upravo slusan tvoju novu pismu i samo mogu rec da je preeeeeeeeebrutalno dobra i spot je fenomenalan,a tiii ti ufffffffffff zgodnaaaa do bolaaaaaaaaaa....<3

  • 20.12.2017.

    sexy lidija mmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare