Obavijesti

Show

Komentari 67

Lidija Bačić: Majka peče dobre kolače, ali moji su ipak najbolji

Lidija Bačić: Majka peče dobre kolače, ali moji su ipak najbolji
7

Zadnjih nekoliko godina ne pjevam uoči Božića jer mi novci ne znače koliko mi znači biti taj dan sa svojima. Volim otići na polnoćku i na misu, blagosloviti hranu, sjesti na obiteljski ručak, kaže Lidija

VIDEO

Splićanka Lidija Bačić Lille (32) u 2018. će 'zakoračiti' s novim singlom ‘Jedna je noć’. Pjevačica ističe da je riječ o svjetskoj produkciji, a spot i pjesmu će fanovi moći premijerno vidjeti danas u 12 sati na portalu 24sata.

Vaša nova pjesma 'Jedna je noć' govori o nesretnoj ljubavi. Jeste li ikada patili zbog ljubavi?

Ljubav je ono što nas nosi kroz život. Biti bez ljubavi znači ne živjeti, a ono što je završilo ostaje u prošlosti. Volim gledati u budućnost, raditi na sebi i odnosima, voljeti i biti voljena, divno je to, zar ne?!

Kako je proteklo snimanje spota za novi singl? Zadnji put je bilo ozljeda na snimanju kad vam se dio plašta zapleo u ventilator pa ste pali, je li ovaj put prošlo bolje? 

Ovaj put je sve bilo 'kao po špagi'. Snimili smo super spot i bili smo super ekipa. Zadnji pad mi je bio dosta za cijeli život.

lidija lidija lidija
6
| Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/ilustracija

Glumi li još netko s vama u spotu? 

Puno statista i plesačica. Snimanje smo započeli kad je pala noć da dočaramo noćni izlazak, a usput smo se svi zabavljali i plesali. Glazba je bila glasna i ja sam prenijela prave emocije. Kad budete gledali spot vidjet ćete da smo zaista prenijeli pravi osjećaj noćnog provoda.

Seksi Lidija Bačić pokazala je kako ona vidi svoje bujne grudi
Seksi Lidija Bačić pokazala je kako ona vidi svoje bujne grudi

Kako ćete provesti Božić, radno ili u krugu obitelji?

Zadnjih nekoliko godina ne pjevam uoči samog Božića jer mi novci ne znače koliko mi znači biti taj dan sa svojima. Volim otići na polnoćku i na misu, blagosloviti hranu, sjesti sa svojima na obiteljski ručak. Meni vrijeme Božića napuni dušu, obožavam pjevati božićne pjesme u crkvi i kući. Htjela bih da ovo božićno vrijeme traje cijelu godinu jer svi smo tada nekako i bolji ljudi.

5
| Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, ilustracija

Koji su vam najdraži blagdanski rituali? Kićenje bora, pečenje kolača...? Stignete li sve to?

Suvišno je pitanje stignem li. Naravno, a i užitak je svaki trenutak. Najdraže mi je kićenje bora, taj trenutak se uvijek osjećam kao dijete, lijepo je to, a i volim kad zamirišu kolači u pećnici. Mamini kolači su naravno dobri, ali moji su još bolji - tako kaže i majka. Gušt mi je kad se kolač ispeče pa miriše cijela kuća. Onda ga svojim prijateljicama i suradnicima na kavu donesem u slatkim teglicama kao mali znak pažnje, svi se oduševe i svi bi uvijek još.

Gdje su joj gaćice? Lidija Bačić se uvukla u najuže hlače ikad
Gdje su joj gaćice? Lidija Bačić se uvukla u najuže hlače ikad

Da li ste već odabrali poklone za svoje najbliže i što priželjkujete sebi?

Ja mislim da su kolači iz prethodnog pitanja sasvim dovoljni, ipak je to ljubav, volja, trud. Zezam se. Kupim i poneku sitnicu, osluškujem što žele pa ih iznenadim. Iako mi svaki put svi kažu: 'Pa Lille nisi morala'. Nije stvar darivanja i tko je kome što kupio, nego onaj osjećaj kad im se oči 'zacakle' od sreće jer ste im posvetili pažnju. Trebamo njegovati to. Zdravlje i mir je ono što svima najviše treba. Priželjkujem to i sebi, a želim si i još puno pjesama i još velikih koncerata u 2018. godini. Može i jedan veliki 'dvoranski', ali 'o tom potom'.

Lidija Bačić stala je pred pisoar pa svima pokazala seksi guzu
Lidija Bačić stala je pred pisoar pa svima pokazala seksi guzu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin