To je to što me zanima!

'Liga pravde': Nema više laži, video ga je jako dobro opisao

Film je prošao kroz tešku produkciju jer je redatelj Zack Snyder prekinuo rad na filmu zbog obiteljske tragedije. Njegovo mjesto preuzeo je Joss Whedon, podosta loš odabir za redatelja
Vidi originalni članak

Jedan od filmova kojeg se hvalilo na sva usta debelo prije nego što je počelo snimanje, kao i cijelo vrijeme dok je trajala reklamna kampanja bio je i Warner Bros.-ov film 'Justice League', odnosno 'Liga pravde' kako je kod nas prevedeno.

Film je prošao kroz donekle tešku produkciju jer je redatelj Zack Snyder morao napustiti rad na filmu zbog obiteljske tragedije. Njegovo mjesto zauzeo je Joss Whedon, poprilično loš odabir za redatelja, kako se na koncu pokazalo.

IZGUBLJENI U SVEMIRU Još prerada stiže: 'Zvjezdane staze' su im udahnule život

Whedon, iznimno sposoban scenarist, je imao sreće s jednim filmom, koji je odlično zaradio, pa je uspio 'prodati priču' kako je dobar redatelj i kako bi mogao nastaviti s uspjesima. Po njegovim kasnijim radovima da se zaključiti da to nije istina, a zbog njegovog stava još jedan film je postao samo donekle gledljiv.

O svemu tomu očitovali su se i autori s kanala Honest Trailers koji su napravili njima tipičan video u kojem se sprdaju gotovo sa svim blesavim i bizarnim elementima nekog djela. U ovom slučaju, gotovo isključivo s Whedonovim dodacima i odlukama.

Pogledajte video

Warner Bros.-ov filmski svemir trenutačno je u malenom kaosu, no stvari bi se mogle jako popraviti jednom kada krajem godine u kina dođe 'Aquaman'. Jasno, sve bi moglo propasti ako Joss Whedon nenadano preuzme redateljsku stolicu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • LukasAbramovich 24.02.2018.

    JL bi bio 50 puta bolji film da je WB dao Snyderu otkaz odmah nakon onog debakla zvanog Batman V Superman (a ni sa Man of Steel se baš nije proslavio)...Whedon je pokušao spasiti što se spasiti da, ali on je redatelj, a ne mađioničar...iako istina je da je Whedon ovom filmu trebao pristupiti drugačije nego što je radio na Avengersima...Ako misle raditi, što vrlo vjerojatno hoće, nastavak ovog filma, treba naći redatelja koji zna izvući ono najbolje iz superherojskog žanra...a Snyder to sasvim sigurno nije...

  • Dennyy 23.02.2018.

    Promjena redatelja je spasila film zapravo.. ovaj film je čak napredak naspram B v S.. vidjelo se da to nije Snyder radio i to u pozitivnom smislu.. a Žarkec ko Žarkec, mora popljuvati apsolutno sve.. i ponovit ću mu.. ovakvi filmovi se ne idu gledati radi nekakve kvalitetne dubokoumne priče, nego iz čiste zabave.. nekima to i dalje nije jasno, pa očekuju Oscara vrijedan film

Komentiraj...
Vidi sve komentare