To je to što me zanima!

'Liječnik je zbog moje želje ubio mog umirućeg oca...'

Michael Caine molio je liječnike da mu umirućeg oca poštede patnje i pomognu mu da umre, što je jedan liječnik i učinio. Majci nikad nije rekao za to
Vidi originalni članak

Michael Caine (77) otkrio je da je prije 55 godina zamolio liječnike da njegovog oca Mauricea poštede patnje i da mu pomognu da umre nakon što su mu liječnici rekli da će živjeti još samo nekoliko dana jer je imao rak jetre.- Ako ništa ne možete učiniti možete mu dati veliku količinu lijekova- rekao je tada glumac liječnicima. Michael je rekao da su mu doktori rekli da oni to ne mogu napraviti, no kako mu je jedan od njih na odlasku rekao da se vrati oko ponoći. 

Imao je neugodno iskustvo s marihuanom

- Liječnik je to učinio. Otac mi je preminuo nekoliko minuta kasnije - rekao je Michael. Dodao je da svojoj majci nikada nije rekao što je tada učinio. Britanski glumac u srpnju je posjetio Dubrovnik. U Hrvatsku je došao sa suprugom Shakirom (66) na megajahti Leander. Otkrio je da se nije navukao na droge jer je imao neugodno iskustvo s marihuanom. -  Mislio sam da je nikad neću probati jer sam se bojao da ću zaboraviti tekst na snimanju. No jedan dan sam je ipak probao i nakon toga sam se smijao pet sati. Skoro sam dobio bruh. Tada sam odlučio da se nikad neću drogirati - ispričao je tada i dodao kako je njegova droga alkohol.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare