To je to što me zanima!

Lijepa Natalia nije zaboravila na svoje siromašno podrijetlo

RUSKA PEPELJUGA Supermodel i majka petero djece ima milijune na računu, a život je počela kao siromašna curica u Nižnjem Novgorodu...
Vidi originalni članak

Natalia Vodianova nije zaboravila na svoje siromašno podrijetlo. Bavi se humanitarnim radom i pomaže djevojkama koje su u istoj situaciji u kakvoj je ona bila.

LENA KATINA Nekad se ljubila s kolegicom, a danas šalje ljubav iz Rusije...

Svaki dan 24sata predstavljat će vam po jednu ljepoticu iz gradova domaćina SP-a. Ovu rusku ljepoticu nazivaju i Supernova. 

Natalia je rođena u teškom siromaštvu u ruskom gradu Nižnji Novgorod, a danas je jedna od najbogatijih Ruskinja. Iz teške financijske situacije izvukla ju je njena egzotična ljepota. 

Nataliji nije bilo lako, prodavala je voće i povrće na tržnici dok ju nije jednog dana ugledao agent iz modne agencije. Zanosna manekenka udala se za milijardera Antonija Arnaulta, odradila sve najpoznatije revije i radila s najvećim modnim dizajnerima. 

Sa samo 36 godina Natalia iza sebe ima dva braka, petero djece i zavidnu manekensku karijeru. Ipak, ova putena ljepotica je najponosnija na svoj humanitarni rad. Osnivačica je zaklade Naked Heart, koja gradi parkove za djecu po Rusiji.

VIDI OVO: 5 stvari koje moraš znati o biseksualnosti

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 09.06.2018.

    sad je poznata i bogata, imala je tezak zivot,zena je uspjela u životu borila se

  • _l_ 09.06.2018.

    6-o na putu?

  • bleky_1 09.06.2018.

    je je kak da ne, agenti, milijunaš itd. vidi se po petero djece sto ju je dovelo do uspjeha

Komentiraj...
Vidi sve komentare