To je to što me zanima!

'Lijepo je biti žena jer mogu doživjeti višestruke orgazme'

Uspješna glumačka i pjevačka karijera nije joj poremetila harmoničan obiteljski život. Sinovi koje ima sa suprugom Darkom Domitrovićem već su tinejdžeri
Vidi originalni članak

Osim angažmana u matičnom Kazalištu Komediji, u kojem je nedavno imala premijeru novog mjuzikla 'Byron', Sandra Bagarić (42) trenutno je okupirana brojnim poslovnim obavezama kao što je vođenje emisije na Radio Sljemenu, a ponovo je gledamo i u popularnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Uspješna glumačka i pjevačka karijera nije joj poremetila harmoničan obiteljski život. Sinovi koje ima sa suprugom Darkom Domitrovićem, Marko i Lovro, već su momci u tinejdžerskim godinama

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uvijek vedra i optimistična, za Tportal je otkrila tajnu dobrog raspoloženja.

- Razradila sam autotrening i usavršila tehnike brzog preustrojavanja misli na kolosijek i smjer u kojem ja želim ići - rekla je i dodala kako na ljubomoru, pogotovo onu ženskom, reagira osmjehom.

Ne posjećuje estetske kirurge jer, priznaje, užasava se igle, a na crvenom tepihu se, otkriva, nikada ne pojavljuje ako je loše volje. Sandra obožava crne koktel haljine, ali i činjenicu da je žena.

- Svaki dan pereš, peglaš, kuhaš i u tome moraš naći ljepotu... A i mogu doživjeti višestruke orgazme - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 356

  • kjhzuizugz 07.07.2018.

    Alaj ste naivni,pa vidite ,da je to receno sa IRONIJOM,PEREM , ".KUHAM,PEGLAM I PRITOM IMAM VIŠE STRUKE ORGAZME". Pa to je SANDRA.

  • _l_ 16.03.2017.

    jadni tinejđeri, ne mogu spavati od višestrukih urlikanja po noći

  • 21lanica 15.03.2017.

    Ovakve žene koje se samo kreveljeeee toliko su nesretne zapravo, a tu glume nešto, samo kada vidim njeno ponašanje, dosta mi je, a kao zrela "žena"?!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare