To je to što me zanima!

Lijes s Whitney Houston čuva deset zaštitara sve do pogreba

POD KLJUČEM Lijes s glazbenom legendom odmah nakon ispraćaja u crkvi u Newarku prebačen je na lokalno groblje gdje će biti pod stražom sve do pogreba
Vidi originalni članak

Kako neki poremećeni obožavatelji ne bi pokušali ukrasti tijelo Whitney Houston, njezin lijes bit će pod jakom stražom sve do pogreba. Odmah nakon što je u subotu završen ispraćaj u crkvi New Hope Baptist Church lijes je prebačen na groblje Fairview Cemetary u Newarku gdje će Whitney biti ukopana pokraj svog pokojnog oca.

Lijes čuva čak deset zaštitara, a američki TMZ saznaje kako će obitelj preminule dive imati priliku još jednom vidjeti njeno tijelo prije ukopa.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • maya_sss 19.02.2012.

    Ona kao i svi mi jednom će mo postat prah, bitno je šta će mo ostavit iza sebe kao trag našeg postojanja. Ona je ostavila sjećanje na predian glas i stas. No, možeš biti i ljep i imat famozan glas al ako ti od Boga nije dato da u glavi možeš podnjeti sve što sa tim dolazi, đžaba sve.

  • JosJedanSam 19.02.2012.

    'Boje se ludih fanova' ...stvarno nevjerovtano sto pisu...a oni histericari u crkvi koji lupetaju gluposti i junkerici nisu ludi, jok, samo su pohlepni pa i na sprovodu hoce mrknut koju kintu jos

  • seherezada 19.02.2012.

    sta se boje pa vec je mrzlaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare