To je to što me zanima!

Lil Wayne razljutio Amerikance jer je gazio po njihovoj zastavi

Reper je razjario mnoge, a posebno veterane američke vojske. Na društvenim mrežama prijete mu smrću i batinama jer u video uratku gazi po američkoj zastavi
Vidi originalni članak

Reper Lil Wayne (30) snimio je spot za pjesmu “God Bless America”. Glazbenik u video uratku gazi po američkoj zastavi. Time je razjario mnoge, a posebno veterane američke vojske. Na društvenim mrežama prijete mu smrću i batinama.

Wayne, koji se repanjem bavi od osme godine, nedavno je objavio da planira odlazak u mirovinu nakon što objavi još dva albuma.

- Osjećam se prestarim da bih bio reper. U životu ima i ljepših stvari od glazbe. Nisam pohlepan. Mislim da imam dovoljno novca. Želim uživati u zasluženoj mirovini - rekao je Lil koji je u karijeri zaradio 550 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Andriana0309 19.06.2013.

    Ne slušam rap, niti njega, i kako god on izgledao, mislim da je jedan od poštenijih u toj industriji. Osim toga, nije gazio po njoj i skakao i ne znam što po njoj... Naravno, amerikanci preuveličavaju sve...

  • loco ono 19.06.2013.

    ja mislila da je bacio zastavu i histerično gazio po njoj....a kad ono, pala mu zastava pod noge dok je snimao spot...plahta ko plahta...od muhe napravili slona...again...uostalom, otkad vojne veterane zanima kako mali vejn snima spot?

  • chelseaMG 18.06.2013.

    kakav frik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare