To je to što me zanima!

Lille pokazala što radi kada ne nastupa: Ispijala je kavu i čitala knjigu u provokativnom izdanju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Provokativna izdanja pjevačice nisu strana, a sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijele upravo takve fotografije. Na ovoj je fotki Lille pozirala u donjem rublju
Vidi originalni članak

Pjevačica Lidija Bačić (37) u posljednje je vrijeme zauzeta brojnim nastupima, a sada je pokazala što radi u slobodno vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ležala je u krevetu, čitala knjigu i ispijala kavu.

- Ne smetajte mi - poručila je.

Provokativna izdanja pjevačice nisu strana, a sa svojim pratiteljima često dijele upravo takve fotografije. Na ovoj je fotki Lille pozirala u donjem rublju. Nosila je bež grudnjak te gaćice iste boje.

- Nosila sam nekoliko puta duge haljine, ali samo s visokim prorezom. Ne volim biti potpuno zatvorena. Ne osjećam se dobro u tome i ne osjećam da mi to stoji. Volim malo provokacije. To sam ja - nedavno nam je rekla o svom modnom izričaju.

'to sam ja' Lille: 'Volim malo provokacije, a ne da sam skroz pokrivena...'

Prisjetimo se, pjevačica je nedavno nastupila na festivalu u Vodicama. Nakon izvedbe pjesme 'Ratata' sa slovenskom kolegicom Buryanom, Lille se vratila na pozornicu u dosad neviđenom izdanju.

Bila je obojena cijela u zlatno. Jedino što nije bilo u zlatnoj boji bili su njezino lice i dlanovi. 'Zlatnoj' Lille to je bio najmaštovitiji izgled dosad. Energičnim nastupom podignula je sve na noge, a publika je njihala kukovima uz nju.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ŽivilaHrvatska 26.06.2023.

    Dva je slova pročitala i tri k.... progutala😏😂

  • Adisibio 25.06.2023.

    Gabor u duši

  • zašto se mrzite 25.06.2023.

    Strašno, kud ovaj svijet ide. Ako nema golotinje nema ni klikova. Nekad su žene osvajale pisanjem pjesama, izradom čipke, kuhanjem super jela. Danas sisa, guzica, šupak ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare