To je to što me zanima!

Lille pozirala pred akademskim slikarom: 'Fotografije su svuda, ovo je posebno i baš drugačije'

Pjevačica, koja je navikla na to da ju drugi ili da se sama fotografira, odlučila je biti model akademskom slikaru, kako bi mogla vidjeti kako izgleda kroz oči umjetnika. Iznenadilo ju je čime je privukla slikara...
Vidi originalni članak

RTL Exkluziv organizirao je i snimio kako pjevačica Lidija Bačić (35) pozira, ali ovaj put ne pred kamerom, nego akademskim slikarom Pietrom Bobanom (30).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dubrovački umjetnik uz slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti završio je i scenografiju na Akademiji dramskih umjetnosti.

- Ljudi sami odbijaju hiperrealizam, žele da ih naslikam kroz svoje oči - rekao je Boban, koji ima specifičnu tehniku slikanja na pleksiglasu.

Pjevačica se složila s tom željom i spomenula da su fotografije ključan i neizbježan dio njenog posla.

- Ima toliko fotografija na internetu da je ovo jedno posebno i drugačije iskustvo. Zanimalo me kako me vidi jedan umjetnik i jedva čekam krajnji rezultat - izjavila je prije početka poziranja.

NOVI HIT? Polugole djevojke i muškarci, partija golfa i automobili: Lille i Žanamari snimile vatreni spot

Ovo joj je bilo novo i pomalo strano iskustvo. Lidija je za Bobana pozirala nekoliko sati, a vjerojatno će to ponoviti nekoliko puta kako bi slika mogla bila dovršena. Lidija je rekla kako će sliku nakon toga objesiti na mjesto u stanu gdje će je svi moći vidjeti.

- Kod Lidije svi se uvijek na grudi fokusiraju. Ali ona ima zanimljiv pogled, zanimljiv odsjaj koji nemaju svi ljudi. Veće razumijevanje, koje nemaju svi - objašnjavao je Pietro.

Samom umjetniku poziranje ispred kamere za društvene mreže nije strano. Osim fotografija svojih djela često objavljuje i svoje fotografije u golišavim izdanjima.

- Ajme, ovo je... predobro. Oduševljena sam. Hvala na ovome, ne znam ni što bih rekla - ostala je Lidija zapanjena slikom. A potom rekla da bi htjela surađivati s Pietrom u budućnosti.

- Možda da mi napravi naslovnicu novog albuma - zaključila je Lidija.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 3sh 13.07.2021.

    Fotka i video, različite osobe. Baš ste dosadni! Oni kojima je zanimljiva imaju Instagram i Facebook, pustite nas ostale da nemoramo gledati svaki dan te lažne ljepotice

  • MOC JE U ZNANJU 12.07.2021.

    Koja bre Lille ? Ono kad ne voliš svoje ime , pa izmišljaš neka druga .A Lidija je baš lepo ime .

  • Južni vjetar 12.07.2021.

    Koja samopromocija, na sve moguće načine. Čekamo još autobiografiju u kojoj će konačno ispričati sve - “istinito” i “iskreno”, kao što nas je navikla. Sa pregledom fotografija iz mladih dana. Ima i ona Kiklopa da dobije. 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare