To je to što me zanima!

Lille se presvlačila u minjake, a Dalibor Petko im mjerio dužinu

Na suknjici je otkopčala gumb, možda da izgleda još više provokativnije, a možda je suknjica bila broj manji pa joj je bilo lakše disati. Pravilno disanje je ipak najvažnije u pjevanju
Vidi originalni članak

Na završnoj večeri 14. CMC festivala u Vodicama, Lidija Bačić (36) je prvo nastupila sa pjevačem Fatmirom Sulejmanijem, s kojem je kao i ispred Katedrale Srca Isusova u Sarajevu, izvela pjesmu 'Sjaj'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lille se vrhunski potrudila zapaliti atmosferu na festivalu. Prvi odabir joj bila crna kratka haljina s kožnim grudnjakom na prednje vezanje. 

Za solo nastup se presvukla u crnu mini suknju i crno-bijeli prugasti grudnjak s kojim je dekolte bio u prvom planu. Na sebe je navukla i neki polu topić, koji je kraj njezin atributa bio potpuno nebitan.

Na suknjici je otkopčala gumb, možda da izgleda još više provokativnije, a možda je suknjica bila broj manji pa joj je bilo lakše disati. Pravilno disanje je ipak najvažnije u pjevanju.

 

Dužine njezinih minica je digle javnost na noge. Stoga je na festivalu uskočio voditelj Dalibor Petko s metrom te izbliza izmjerio je li sve po pravilima festivala.

Pjevačica je ranije pozirala kraj bazena u kratkoj haljini boje crnog vina koja je za nijansu kraća od one u kojoj je nastupala u Sarajevu.

Nakon Sarajeva, dobila je dosta prozivki zbog svojih mini izdanja. 

POKAZALA ATRIBUTE FOTO Može to i kraće! Nakon prozivki u Sarajevu, Lidija Bačić hoda u još oskudnijim minicama

No Lille ostaje vjerna minjaku.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Tony1802 13.06.2022.

    A što je sa desnim okom?

  • japanokinezjapano 12.06.2022.

    To je ono slično kao kada Mujo dođe u dućan kupiti cipele dva broja manje nego šta nosi pa ga prodavač pita zašto, a on njemu kaže: nemaš poima kako mi je lijepo kada na kraju radnog dana skinem te cipele

  • 12.06.2022.

    Petko njima Morija!!Boje da su one Petku...🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare