To je to što me zanima!

Lille se skinula u crne gaćice pa vatreno zaplesala: U pomoć joj priskočila kolegica iz Slovenije

Pjesmu su djevojke premijerno izvele na CMC festivalu u Vodicama, a sada je na redu i spot. Pjevačice su kadrove iz spota objavile na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Lidija Bačić (37) sutra u 12 sati izbacuje spot za pjesmu Ratata. Popularna Lile spot je najavila na Instagramu. Atraktivna pjevačica u svom stilu najavila je novu stvar, a ovaj put neće biti sama. U suradnju joj je priskočila atraktivna slovenska pjevačica Buryana.

na viru Nikada kraća suknja! Lille Bačić je skakala u poderanom outfitu: Nije uspio pokriti njenu guzu

Slovenka je s Lille pjesmu premijerno izvela na CMC festivalu u Vodicama.

- Imala sam tremu da kao Slovenka nastupim na ovakvom festivalu. Publika je ovdje drugačija nego u Sloveniji. Ovdje ljudi više vole feštati, a Slovenci malo manje - rekla nam je Buryana nakon nastupa.

Buryana je za tu pjesmu potpisala ugovor s Croatia Recordsom, a pjevačica je iskomentirala kako će taj spot biti jako značajan.

Pjevačice su na svojim Instagram profilima objavile kadrove spota, a može se vidjeti kako su obje atraktivno obučene i kako će spot mamiti uzdahe.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Sretnik78 08.11.2023.

    Samo da napomenem, vama koji čitate, ona nije golišava. Di vi vidite golišavost?! Ona je stalno u obučena. Da golišava?! Bože, kako smo mi glupi i ljubomorni. Ufff.

  • ivanz 12.08.2023.

    Drage i poslušne cure...🤗

  • Tony1802 08.08.2023.

    Meni je žao ove cure, a toliko se trudi😴

Komentiraj...
Vidi sve komentare