To je to što me zanima!

LiLo ulazi u samicu na dva tjedna umjesto na 90 dana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zatvorska kazna joj je znatno smanjena. U izolaciji će biti radi vlastite sigurnosti. Lohan je pri ulasku u zatvor plakala, a suze je prikrivala smiješkom
Vidi originalni članak

Iako se Dina Lohan (47) pribojavala kćerina odlaska u zatvor, a i Lindsay (24) je sama rekla da ju je strah, ulazak u zatvor za problematičnu glumicu na kraju nije bio toliko traumatičan. Zatvorenice su LiLo pripremile doček zbog kojeg se osjećala uistinu dobrodošlo. Dok je oblačila narančasti zatvorski kombinezon vikale su joj da je vole i da se drži. Iako je slavna i bogata, Lindsay nije uspjela izbjeći detaljno pretraživanje tijela i odjeće, koje je standardni dio procedure pri ulasku u zatvor. Olakšavajuća okolnost za Lohan je da će umjesto svih 90 odslužiti samo 14 dana kazne. Zatvorenica koja je taman puštena iz zatvora kad je LiLo ušla nutra novinarima je rekla da je glumica plakala pri ulasku iako je suze pokušavala sakriti smješkom. Imala je lisice na rukama i pomoglo joj je ohrabrenje drugih zatvorenica. Lohan neće dijeliti ćeliju s nekom od zatvorenica, već će biti u samici. Kako bi bila što sigurnija, 23 sata dnevno će provesti u izolaciji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • HUMI 21.07.2010.

    Baš je život nepravedan....Toliko puta joj se progleda kroz prste ,sada joj još i kaznu smanje,,tako su i Hiltonici i svima......... loša poruka mladima..

  • strijelac 21.07.2010.

    Eto, sad sve zvijezde i zvijezdice mogu i dalje raditi pizdarije jer znaju kakva ih eventualna kazna čeka..NIKAKVA! Pa to joj je u biti jedna vrsta odmora, 23 sata dnevno izolacije, pih!!

  • gucica 21.07.2010.

    Totalno kriva poruka javnosti smanjenjem njezine kazne! Zašto su joj smanjili toliko kaznu?! Zato što je to Lilo i može raditi šta ju je volja i ne snositi nikakve poljedice, sada kad izađe će biti ista ako ne i gora nego prije! Trebali su je pustiti da odguli 90 dana sa drugim zatvorenicima pa neka vidi kao je to i nek joj malo počupkaju tu plavu kosicu i tek bi tada možda naučila nešto iz svega toga a ne ovako!

Komentiraj...
Vidi sve komentare