To je to što me zanima!

LiLo želi vezu s fotografom, a on se užasava pomisli na nju

Zaljubila se u Terryja Richardsona nakon što su se jednom poseksali. Šalje mu hrpu poruka, zivka ga, a on ne zna kako da je se riješi i žali što su se poseksali
Vidi originalni članak

Fotografirao ju je u dvorcu Marmont u Los Angelesu i nakon toga su se poseksali. Lindsay Lohan (25) seks za jednu noć bio je dovoljan da se zaljubi u fotografa Terryja Richardsona (46). 

- Terry ne zna kako da je se riješi. Totalno se zakačila na njega i sad mu je žao što se uopće seksao s njom - kaže prijatelj fotografa. 

Problematična glumica i fotograf poznaju se dugo godina i on je LiLo oduvijek bio privlačan. Otkad su se poseksali šalje mu poruke, zivka ga, a njega to sve pomalo užasava jer mu je prenaporna. 

Ne zna kako da je 'otpili'

- Situacija je komplicirana jer se Terry i Lindsay druže s istim ljudima i sad on mora smisliti kako da joj kaže da nije zainteresiran za vezu s njom bez da ona zbog toga poludi - kažu Terryjevi prijatelji. 

Richardson, kao ni Lohan, nije 'dušica'. Nekoliko puta su ga tužili za seksualno napastovanje. Danska manekenka Rie Rasmussen i Jamie Peck javno su pričale o svemu što im je fotograf radio. Rekle su da ih je nagovorio da se skinu i onda ih fotografirao tako da su bile posramljene kad su vidjele što je snimio. Terry je sve optužbe poricao. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ennio morricone 08.03.2012.

    na slici br. 3 me jako podsjeca na Sharon Stone dok je glumila u Sliveru,uglavnom ocito je fotograf kreativan kada ga toliko želi sebi :-))

  • 08.03.2012.

    treba njoj kura C vitamina čini se...a je si i našla pravog...ajme:-)

  • 1skrlet 08.03.2012.

    ko je sad na redu,Woody Allen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare