To je to što me zanima!

Lily Allen je s dečkom 'skoknula' do Hrvatske pa pozirala na jahti

Britanka se prvo fotografirala u blizini Šipanske Luke, a potom pokraj Nacionalnog parka Mljet. Nakon toga su golupčići otišli na Lastovo, a koja im je iduća destinacija, zasad nije poznato
Vidi originalni članak

Nije tajna da poznate svjetske 'face' vole doći u Lijepu Našu na ljetovanje, a sada je do Hrvatske 'skoknula' i problematična Lily Allen (35).

Pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila kako uživa na hrvatskoj obali, i to s kćerima te dečkom, glumcem Davidom Harbourom (45).

Britanka je prvo u cvjetnoj haljini pozirala na jahti u blizini Šipanske Luke, a potom pokraj Nacionalnog parka Mljet.

Nakon toga su golupčići otišli na Lastovo, a koja im je iduća destinacija, zasad nije poznato.

POKAZALA RAZLIKU Lily Allen se pohvalila: 'Već sam godinu dana potpuno trijezna...'

Inače, glazbenica se nedavno našla u središtu pozornosti kada je priznala da je već godinu dana potpuno trijezna. Ranije je progovorila o ovisnosti o alkoholu i drogama. Porocima se okrenula kada je imala problema u privatnom životu. Uz to, prije sedam godina borila se i s bipolarnim poremećajem. 

Puno joj je pomogao njezin tadašnji suprug, slikar Sam Cooper (42), od kojeg se razvela 2018. No ponovno je posrnula, a kako pišu strani mediji, ovaj put joj je podrška bio sadašnji dečko, zvijezda serije 'Stranger Things'. Naime, odrekla se alkohola i droge kada je započela vezu s njim. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • barica_30 19.08.2020.

    Danas svaka šuša jahtari...

  • ironmaiden eddie 19.08.2020.

    I sta onda🤔😜!

  • Krušo Hagur 19.08.2020.

    Ispada da sve slavne osobe imaju bipolarni poremećaj haha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare