To je to što me zanima!

Lily Collins otkrila: 'Poklonila sam buket Lady Di, a princa Charlesa sam gađala igračkom'

Glumica je veliki obožavatelj serije 'Kruna' te se dugo nadala da će dobiti ulogu. Čini se da je njezina zaluđenost kraljevskom obitelji započela još prije tridesetak godina, kada je bila tek djevojčica, ali je imala priliku upoznati slavnu obitelj
Vidi originalni članak

Glumica Lily Collins (33) gostovala je u podcastu Literally te otkrila svoju veliku ljubav prema seriji 'Kruna' te prema kraljevskoj obitelji s kojom ima i nekoliko anegdota.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila sam najveća obožavateljica Krune pa sam Oliviju Colman uporno gnjavila s pitanjima, ali ona je sve informacije morala držati u najvećoj tajnosti pa mi ništa nije mogla reći - prisjetila se Lily.

Collins je toliko bila zaluđena serijom da je i ostale članove glumačke ekipe gnjavila pitanjima o seriji, a nekima je čak poručila da je zainteresirana za buduće uloge. Kasnije je u intervjuu otkrila kako je išla na puno događaja i upoznala 'stvarno fascinantne ljude', uključujući princa Charlesa (73) kojeg je gađala igračkom.

No, to joj nije bio jedini susret sa kraljevskom obitelji. Prije tridesetak godina sa svojim roditeljima Philom Collinsom (71) i Jill Tavelman (65) posjetila je festival Prince's Trust te upoznala princezu Dianu.

- Darovala sam princezi Diani buket, no kada je prišla da ga uzme, pokušala sam ga opet povući sebi. Tada još nisam poznavala pravila protokola - prisjetila se kroz šalu.

EMILY SU OZLIJEDILE PARIŠKE ULICE Lily Collins zbog štikli završila u bolnici: 'Bolovi na setu su bili toliko jaki, uopće se ne šalim'

Podsjetimo, Lily je nedavno otkrila i kakve je poteškoće trpjela zbog stalnog nošenja štikli tijekom snimanja popularne serije 'Emily u Parizu' u kojoj je glavni lik.

- Bolovi su bili toliko jaki da sam zbog stalnog nošenja štikli na setu morala svaki tjedan odlaziti liječniku - otkrila je Lily voditelju Jimmyju Fallonu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lunasol 05.04.2022.

    Diana dama a on ko prosjak m

Komentiraj...
Vidi sve komentare