To je to što me zanima!

Lindsay Lohan bila je na vrhu, potrošila 35 mil. kn u godini a onda je propala zbog ovisnosti

Nakon filma 'Opasne djevojke' Lindsay je zaista postajala sve opasnija djevojka svojim raskalašenim stilom života, koji su predvodile droge i alkohol
Vidi originalni članak

Prije nešto manje od 20 godina izašao je film 'Opasne djevojke' s Lindsay Lohan (35) u glavnoj ulozi. Film je već tada postao globalni fenomen i do danas nije izgubio na svojoj popularnosti. Bez obzira na to koliko je vremena prošlo od izlaska filma, internet je i dalje pun referenci na ovaj klasik popularne kulture. I modni brendovi koriste popularnost tog fenomena pa uzimaju izjave iz filma i printaju ih na razne odjevne predmete i dodatke.

'JA SAM DAMA, A TI NISI' Lindsay Lohan snimila scenu iz 'Zamke za roditelje', video pregledalo 11,3 milijuna ljudi

Tada planetarno popularna Lindsay je igrala ulogu 15-godišnje Cady koja dolazi iz Afrike i prvi puta kreće u srednju školu sa vršnjacima. Cady, koja je odrasla u Africi s roditeljima zoolozima polako uči da zakoni džungle ne vrijede u srednjoj školi. Ubrzo se sprijateljuje s društvom autsajdera, ali i društvom djevojaka s kojima se svi u školi žele družiti te nastoji balansirati oboje. 

Nakon filma 'Opasne djevojke' Lindsay je zaista postajala sve opasnija djevojka svojim raskalašenim stilom života. U više navrata je bila uhićena zbog vožnje u alkoholiziranom i drogiranom stanju. Kako nije ozbiljno shvatila dvije uvjetne kazne koje je dobila 2007. i 2008. godine zbog pijane vožnje, 2010. je dobila presudu od 90 dana zatvora. Na kraju je provela u zatvoru samo 14 dana, zbog navodne prenapučenosti, i nakon toga je proslijedila do rehabilitacije. U jednoj godini uspjela je potrošiti 35 milijuna kuna na zabave, alkohol, drogu, hotelske račune, ali i na kazne i rehabilitaciju. 

Nakon zatvora i rehabilitacije Lindsay se smirila i povukla iz javnosti te se o njoj nije mnogo pisalo. Tada je puno vremena provodila na Bliskom Istoku. U Grčkoj je 2018. otvorila svoj noćni klub i uskoro nakon toga je pokrenula MTV reality show pod nazivom 'Lindsay Lohan's Beach Club'. Emisija je trajala jednu sezonu i nije postigla puno uspjeha. 

Neko vrijeme su kružile glasine da je u vezi s princom Saudijske Arabije, Muhamedom bin Salmanom (36), no njezin otac je opovrgnuo glasine i rekao da su samo bliski prijatelji

- Lindsay ima mnogo moćnih prijatelja na Bliskom Istoku jer je tamo izuzetno poznata i tražena. Mnogo radi po pitanju pomoći izbjeglicama iz Sirije, i općenito pomaže nemoćnima u toj regiji - objasnio je. 

Lindsay je ipak pronašla ljubav na Bliskom Istoku, gdje se prošle godine u studenome zaručila za financijaša Badera Shammasa. Prije zaruka su bili zajedno dvije godine i trenutno žive u Dubaiju. 

- Njihova veza je jaka i traje otprilike dvije godine. On je pravi za nju i nije u industriji zabave. Menadžer je za fondove imućnih ljudi  - otkrio je izvor za The Sun.

Izvor je također otkrio da je samo pitanje vremena kad će se sretni par vjenčati. U travnju ove godine Lohan je pokrenula podcast pod nazivom 'The Lohdown'

- Želim da The Lohdown bude mjesto gdje me možete upoznati - autentičnu mene. S obzirom da sam glumila u mnogim filmovima i serijama uglavnom su mene intervjuirali. Ali sad je moj rad da postavljam pitanja, da zagrebem dublje i slušam o fascinantnim i predivnim stvarima kojima se bave moji gosti - objasnila je Lohan što se može očekivati u njenom podcastu. Dodala je da će ugostiti glumce, glazbenike, producente i mnoge druge. 

SPOT KOJI JE ŠOKIRAO REGIJU Prozvali je za kopiranje: Prije Sare Jo u krvi su se 'kupale' Lindsey Lohan i Kylie Jenner

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nameless 02.07.2022.

    Nekoć davno super cute gingerica...

  • lav888 02.07.2022.

    u naslovu stoji dnevno 35 miliona kn a u tekstu u jednog godini 35 miliona kn...

  • das_Adi 02.07.2022.

    Kolo sreće se uvijek okreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare